Image
Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 15:15 Υγεία
 

Οι τροφές που προστατεύουν από τη στεφανιαία νόσο


Η σωστή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανατηφόρας στεφανιαίας νόσου ακόμη και σε άτομα που έχουν υψηλή χοληστερίνη ή υψηλά τριγλυκερίδια, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (EPA και DHA), τα οποία υπάρχουν κυρίως στα ψάρια αλλά και σε διατροφικά συμπληρώματα, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, προστατεύοντας έτσι την καρδιά, διαπίστωσαν οι ερευνητές...

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr