Image
Σάββατο 20 Απριλίου 2019 18:10 Επικαιρότητα

Κρεμμυδόσουπα ογκρατέν

Υλικά για 4 άτομα 3 κρεμμύδια 1 πράσο 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο νερό ή ζωμός κοτόπουλο 4 φέτες ψωμί μπαγκέτα 50 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μισές λωρίδες το κρεμμύδι, σε λωρίδες το πράσο, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε το νερό ή το
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης