Image
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 19:30 Επικαιρότητα
 

Έρχεται Πάσχα! Νονοί και νονές κάντε δώρα στα παιδιά για το δωμάτιό τους τώρα που #μένουμε σπίτι


Το Πάσχα πλησιάζει, κανείς όμως δεν το συζητάει πολύ, είναι ίσως η πρώτη χρονιά που δεν ανυπομονούμε να έρθει. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι, είτε με την ενεργή συμμετοχή μας, είτε με τη συμμόρφωση μας σε οδηγίες ιατρών και κρατικών λειτουργών, ενάντια σε αυτό τον άγνωστο και επικίνδυνο εχθρό, τον λεγόμενο κορονοϊό που μπήκε αιφνίδια στη ζωή μας και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Ωστόσο, το μοναδικό πράγμα που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αλλάξει αυτό το Πάσχα είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών όταν λαμβάνουν το δώρο τους από τους νονούς τους.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να μεριμνήσουμε πρωτίστως και να εγγυηθούμε γι αυτό, το πολύτιμο παιδικό χαμόγελο ευτυχίας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές πρωτότυπες προτάσεις παιδικών δώρων για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 2  έως 6 ετών.

Όλα τα παιδικά έπιπλα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης κι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και την εγγύηση ποιότητας της Disney.

1.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DISNEY
Ένα όμορφο μικρό κρεβατάκι, ειδικά κατασκευασμένο για την ηλικία τους με πολύχρωμες, χαρούμενες παραστάσεις από τους αγαπημένους τους ήρωες της DISNEY: τον McQueen, τις πριγκίπισσες, την Μίνυ, τον Μίκυ, τον Nemo, τις πριγκίπισσες από την ταινία Frozen, τον Winnie, την Peppa κ.α.
 
2.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά καρεκλάκια ανακλινόμενα, καρέκλες σκηνοθέτη, καρεκλάκια – γραφείο με αποθηκευτικό χώρο αλλά και υπέροχα πολυθρονάκια με όμορφα γραφικά και χαρούμενα χρώματα. Ένα υπέροχο στολίδι για το παιδικό δωμάτιο που θα λατρέψουν.
Παιδικές καρέκλες
 

Παιδικά πολυθρονάκια
 
Καρεκλάκια – γραφείο με αποθηκευτικό χώρο

3.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ – ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά γραφειάκια πολυμορφικά που μετατρέπονται σε παγκάκι και μπαούλο με αποθηκευτικό χώρο. Παιδικά κομοδίνα με αποθηκευτικό χώρο. Υπέροχα γραφικά και χαρούμενα χρώματα. Όμορφα και λειτουργικά. Ένα στολίδι για το παιδικό δωμάτιο.

Παιδικά γραφειάκια- παγκάκια

Παιδικά κομοδίνα με συρταράκι

Παιδικά γραφειάκια δραστηριοτήτων

4.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ DISNEY

Υπέροχα παιδικά έπιπλα με πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους για την οργάνωση και τακτοποίηση βιβλίων και παιχνιδιών. Άλλη μια πολύ όμορφη προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο που θα τους δώσει το κίνητρο να τακτοποιούν τα αγαπημένα τους βιβλία και παιχνίδια και να ξέρουν που θα τα βρουν κάθε φορά.

5.    ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ DISNEY
Άλλο ένα υπέροχο και πρακτικό δώρο που θα ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές τους ιδιότητες. Υπέροχα χαρούμενα γραφικά με όλους τους αγαπημένους ήρωες της Disney. Εξαιρετική κατασκευή από υψηλής ποιότητας MDF και σύμφωνα πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.

6.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ DISNEY
Ώρα για δημιουργία και αυτοσχεδιασμό! Παιδικά έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα παιδιά μας να εκφράσουν την δημιουργική τους πλευρά. Τα επιπλάκια  δημιουργικότητας διαθέτουν την άνεση και τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται οι μικροί μας καλλιτέχνες για να εκφρασθούν καλλιτεχνικά.
Έχουν τριπλή χρήση: αποθήκευση παιχνιδιών , πίνακας για ζωγραφική και χώρος γραφείου για  δημιουργία  και έκφραση.

Κέντρα Δημιουργικότητας και Έκφρασης

Παιδικοί πίνακες διπλής όψης

7.    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ DISNEY
Πολύχρωμες με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.  Συναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα και διπλώνονται για εύκολη αποθήκευση.  Είναι ιδανικές για συναρπαστικές περιπέτειες μέσα και έξω από το σπίτι. Ενθαρρύνουν την φαντασία των παιδιών και το ομαδικό παιχνίδι.

8.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά φουσκωτά κρεβάτια και υπνόσακοι από την εταιρεία ReadyBed. Διαθέτουν μαλακό πλενόμενο κάλυμμα και μαξιλάρι. Φουσκώνουν σε λίγα λεπτά. Περιέχουν μια πρακτική τσάντα μεταφοράς και τρόμπα.
Είναι ιδανικά για κάμπινγκ και βραδιές σε σπίτια φίλων, έτσι ώστε τα παιδιά να αισθάνονται σαν το σπίτι τους όπου κι αν πάνε. Ενισχύουν το ομαδικό παιχνίδι και την κοινωνικότητα των παιδιών.

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr