Image
Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 12:48 Διατροφή
 

Φασολάκια με αμύγδαλα

Υλικά

3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
40 γρ. βούτυρο
100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1

Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.
Βήμα 4
Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.

newsbeast.gr
Κάντε Like το daypress.gr