Xοιρινό με Ανανά
Υλικά
1κ. χοιρινό φιλέτο
1 κονσέρβα ανανά
1 κ.τ.γ. τζίντζερ σκόνη
2 κ.τ.σ. σόγια sauce
1 κ.τ.γ. μηλόξιδο
2 κ.τ.σ. μέλι
3 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
λίγη μέντα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μηλόξιδο, το μέλι, τη σόγια sauce, και το σιρόπι από την κονσέρβα του ανανά.
Κόβουμε τον ανανά σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε στο τηγάνι ή ιδανικά σε γουόκ το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 10' το χοιρινό.
Προσθέτουμε ύστερα το περιεχόμενο του μπολ και του ανανά και αφήνουμε για 1 λεπτό να δέσουν.
Διακοσμούμε με μέντα και μαρουλόφυλλα.
Σερβίρουμε αμέσως.