Image
Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 09:40 Ζώδια
 

Ζώδια: Διαβάστε τα ζώδια για την νέα εβδομάδα 18 - 24 Απριλίου


Από τη Marie-Denise Διαμαντή


ΚΡΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας:ομορφαίνεις, γλυκαίνεις και πετυχαίνεις όλο και περισσότερα, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα. Οργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σου.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες από τις 5/4 έως τις 13/4 προχωράς με τύχη και οφέλη σε οικονομικό, συναισθηματικό ή / και ηθικό επίπεδο. Σταθερότητα στο βηματισμό απολαμβάνεις εσύ της 5/4. Έχεις θετική ενέργεια και μπορείς να υλοποιείς στόχους με άψογο συντονισμό, εσύ της 29/3.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις, αλλά και απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 7/4 και στις 11/4. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος!Ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αφορά εσένα της 13/4.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: έχεις κάθε λόγο να βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και να κινείσαι με ευελιξία ώστε να φέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Ευνοείσαι: σ’ επίπεδο μετακινήσεων, δημοσίων σχέσεων, επιμόρφωσης, εμπορίου, πάσης φύσεως συνδιαλλαγών. Το μεταφορικό σου μέσον ή τ’ αδέλφια / ξαδέλφια ίσως σε απασχολήσουν με κάποιον τρόπο.

Πρόσεξε: τη συναισθηματική φόρτιση, τις πιέσεις, τα διλήμματα, αλλά και τη διαχείριση σε σχέσεις και συνεργασίες, εάν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο μήνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενική τάση εβδομάδας: κινήσου ευέλικτα και προσεκτικά προετοιμάζοντας προς το παρόν με στρατηγική τα βήματα που πρόκειται να κάνεις μέσα στο επόμενο δίμηνο. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις χρόνο κι έδαφος.

Ευνοείσαι: μέσα από την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, την επαφή με φίλους, γνωριμίες, εταιρίες και συλλόγους, εφόσον γεννήθηκες από τις 5/6 έως τις 13/6. Μια απρόσμενη ευκαιρία σε περιμένει στον έρωτα ή σ΄ ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 11/6. Σταθερότητα στο βηματισμό, ακόμα και με πιέσεις ή δύσκολους όρους, απολαμβάνεις εσύ της 5/6.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις, αλλά και απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 23/5 και στις 27/5. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος!Ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αφορά εσένα της 29/5. Η πανσέληνος φέρνει πιθανώς κούραση, φόρτιση ή κάποιες αλλαγές και «ζητάει» την υπομονή σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 8/6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: είναι σκόπιμο να δεις φίλους, να συναντήσεις γνωστούς, να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν και να ψάξεις για την «ευκαιρία» σου, τόσο σ’ επίπεδο εργασίας, όσο και σ’ επίπεδο συντροφικότητας.

Ευνοείσαι:μέσ’ από επαφές, συμπτώσεις και κουβέντες, αν γεννήθηκες μέσα στον Ιούνιο ή από τις 10/7 έως τις 15/7. Θετικές εξελίξεις όσον αφορά στον έρωτα ή σε μια μεγάλη σου επιθυμία αφορούν εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 24/6.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις ή απροσδόκητα προβλήματα (ακόμα και σ’ επαγγελματικό είτε οικογενειακό επίπεδο), αλλά κι απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 9/7 και στις 13/7. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος κι ετοιμάσου για έντονες, ίσως και δύσκολες στιγμές. Ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αφορά εσένα της 15/7.

 

ΛΕΩΝ

Γενική τάση εβδομάδας: όλα είναι καλά, όσο κοιτάς μπροστά κι εστιάζεις στους στόχους και στις βασικές σου φιλοδοξίες.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες από τις 7/8 έως τις 15/8 σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, εξωτερικό, συμβόλαια, μεγάλες επαγγελματικές συμφωνίες, διαγωνισμούς, σπουδές, νομικές υποθέσεις, τεκνοποίηση, έρωτες με χιλιομετρική ή ηλικιακή απόσταση. Ενέργεια, δημιουργικότητα κι ερωτισμός σε κάνουν να νικάς σε κάθε σου εγχείρημα, αν γεννήθηκες στις 31/7.  Σταθερότητα στο βηματισμό απολαμβάνεις εσύ της 7/8. Ξαφνικές ευκαιρίες ή ευχάριστες ειδήσεις αναπτερώνουν το ηθικό εσού της 13/8.

Πρόσεξε: τη συναισθηματική φόρτιση και τη διαχείριση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν προκύψει (κυρίως στα προσωπικά / στο σπίτι / στην οικογένεια), αν γεννήθηκες γύρω στις 26/7.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή δείχνει ότι μπορείς να εστιάσεις στα όνειρά σου και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς με μεθοδικότητα κάποιες επιθυμίες σου.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες έως τις 28/8, αλλά και από τις 10/9 έως τις 15/9. Κάνε τις επαφές που πρέπει, δείξε θετική διάθεση και φρόντισε να προγραμματίζεις καθετί με τον καλύτερο τρόπο. Μια επαφή / συνδιαλλαγή / πρόταση / μετακίνηση συνεπάγεται οφέλη, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 26/8.

Πρόσεξε: την ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αν γεννήθηκες στις 31/8. Κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις ή απροσδόκητα προβλήματα (ακόμα και σ’ επαγγελματικό είτε οικογενειακό επίπεδο), αλλά κι απρόσμενα έξοδα αφορούν ενδεχομένως εσένα που γεννήθηκες στις 25/8  και στις 29/8 . Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος κι ετοιμάσου για αλλαγές. Η πανσέληνος απαιτεί πνεύμα προσαρμογής, αν γεννήθηκες στις 10/9.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η διάθεσή σου είναι μάλλον περίεργη, ενώ στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στον τρόπο με τον οποίο μπορείς να διαχειριστείς τόσο τις οικονομικές, όσο και τις ψυχοσυναισθηματικές σου ανασφάλειες.

Ευνοείσαι: σε συναισθηματικές σχέσεις, αλλά κι επαγγελματικές συνεργασίες, αν έχεις γενέθλια από τις 8/10 έως τις 16/10. Σταθερότητα στο βηματισμό απολαμβάνεις εσύ της 8/10. Κινείσαι με σβελτάδα κι ευστοχία, αν γεννήθηκες στην 1/10.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις, αλλά και απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 10/10 και στις 14/10. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος, αλλά και σε ζητήματα / αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι (οικογένεια) και στις συνεργασίες σου. Ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αφορά εσένα της 16/10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή «ζητάει» να δώσεις την αρμόζουσα προσοχή σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, ώστε να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει και να βαδίσεις εποικοδομητικά.

Ευνοείσαι: στις πάσης φύσεως συνδιαλλαγές και συζητήσεις, εφόσον επιδεικνύεις διαλλακτικό πνεύμα και έχεις διάθεση συνεργασίας, εσύ που γεννήθηκες από τις 10/11 έως τις 15/11.

Πρόσεξε: τις πιέσεις, τα προβλήματα, την ψυχολογική φόρτιση και τις προκλήσεις / αλλαγές, αν γεννήθηκες κατά τον Οκτώβριο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενική τάση εβδομάδας: βάλε σε τάξη οτιδήποτε τελεί σε εκκρεμότητα και φρόντισε τον εαυτό σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε τομέα.

Ευνοείσαι: στον έρωτα, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά, την τύχη, την επιχειρηματικότητα, την τέχνη και την αναψυχή, εφόσον γεννήθηκες από τις 7/12 έως τις 15/12. Ό,τι επιθυμείς περισσότερο,  τώρα είναι πιο κοντά σου. Σταθερότητα στο βηματισμό, ακόμα και με πιέσεις ή δύσκολους όρους, απολαμβάνεις εσύ της 7/12. Απρόσμενη τύχη και χαρές, αλλά και κεραυνοβόλα συναισθήματα ή κέρδη σε αφορούν, αν έχεις γενέθλια στις 13/12. Κατακτάς στόχους (ακόμα κι ερωτικούς), εσύ της 30/11, αφού κινείσαι με αποφασιστικότητα, αρκεί να μη βιάζεσαι και να μην προκαλείς.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις, αλλά και απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 24/11 και στις 28/11. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος!Η πανσέληνος φέρνει πιθανώς κούραση, φόρτιση ή κάποιες κόντρες ή αλλαγές και «ζητάει» την υπομονή σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 10/12.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η διάθεση βελτιώνεται σημαντικά. Δημιουργικότητα, αισιοδοξία κι ερωτισμός σε συντροφεύουν.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κατά το Δεκέμβριο, αλλά και από τις 8/1 έως τις 13/1 σε οποιοδήποτε δημιουργικό εγχείρημα προϋποθέτει εστίαση κι επικοινωνία. Επιχειρηματικές κινήσεις, ερωτικά μηνύματα, αλλά και η επαφή σου με τα παιδιά έχουν θετικές προδιαγραφές. Ένας στόχος υλοποιείται με επιτυχία, αν γεννήθηκες κοντά στις 24/12.

Πρόσεξε: κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις ή αλλαγές ή απροσδόκητα προβλήματα (ακόμα και σ’ επαγγελματικό είτε οικογενειακό επίπεδο είτε στο χώρο/ στο σπίτι), αλλά κι απρόσμενα έξοδα αφορούν εσένα που γεννήθηκες στις 7/1 και στις 11/1. Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος κι ετοιμάσου για έντονες, (ίσως δύσκολες) στιγμές κι ανατροπές σκηνικού. Ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αφορά εσένα της 13/1.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η διάθεσή σου μάλλον είναι κυκλοθυμική, ενώ φαίνεται να σε απασχολούν ζητήματα που άπτονται της οικογένειας / του χώρου (σπιτιού ή ακινήτου ή έδρας) / των πολύ προσωπικών σου σχέσεων.

Ευνοείσαι: μέσ’ από την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις (εμπορικές) συνδιαλλαγές, αλλά και την επιμόρφωση, αν γεννήθηκες από τις 4/2 έως τις 12/2. Θετικά μηνύματα σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται η αγορά μεταφορικού μέσου είτε η εξομάλυνση των σχέσεων με τ’ αδέλφια / ξαδέλφια είτε μια ευεργεσία από τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Πρόσεξε: τις πιέσεις, τα προβλήματα, την ψυχολογική φόρτιση και τις προκλήσεις / αλλαγές, αν γεννήθηκες κατά τον Ιανουάριο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενική τάση εβδομάδας: Μετακινήσεις, συνδιαλλαγές, επαφές, αυτοπεποίθηση και κέρδη είναι στο πρόγραμμα!

Ευνοείσαι: μέσα από την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις (εμπορικές) συνδιαλλαγές, αλλά και την επιμόρφωση, αν γεννήθηκες έως τις 24/2 και από τις 8/3 έως τις 13/3. Η πανσέληνος υπόσχεται εκπληκτικές εξελίξεις, πραγματοποίηση ονείρων, μακρινά ταξίδια και επιτυχία σε σπουδές, διαγωνισμούς και νομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 22/2.

Πρόσεξε: την ένταση, ακόμα και στον έρωτα, αν γεννήθηκες στις 27/2. Κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλα πάθη, ζήλειες, ξαφνικές ρήξεις ή απροσδόκητα προβλήματα (ακόμα και σ’ επαγγελματικό είτε οικογενειακό επίπεδο), αλλά κι απρόσμενα έξοδα αφορούν ενδεχομένως εσένα που γεννήθηκες στις 21/2  και στις 25/2 . Με άλλα λόγια, αν γεννήθηκες σε αυτές τις ημερομηνίες, δείξε προσοχή στη διαχείριση του χρήματος και του συναισθήματος κι ετοιμάσου για αλλαγές. Η πανσέληνος απαιτεί πνεύμα προσαρμογής, αν γεννήθηκες στις 8/3.

Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Γιαπροσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook:

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

 
εκτύπωση
 

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

 

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης