Image
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 10:20 Διατροφή

Μήπως κόβεις το καρπούζι σε φέτες; Αν ναι, τότε το κάνεις λάθος!


Aν έχεις σκοπό να απολαύσεις λίγο δροσερό, κατακόκκινο καρπούζι, θα χρειαστείς αυτό το τρικ.

Αντί να κόψεις το καρπούζι σου οριζοντίως και να γεμίζεις ζουμιά κάθε φορά που πας να φας μια φέτα, κόψ’το καθέτως σε τετραγωνάκια (όπως φαίνεται στη φωτογραφία).

Ξεκίνα κόβοντάς το στη μέση και μετά άρχισε να το κόβεις πρώτα από τη μια μεριά σε λωρίδες και μετά καθέτως πάλι σε λωρίδες για να σχηματιστουν τετραγωνάκια. Δες και το βιντεάκι που ακολουθεί.


faysbook

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr