Image
Κυριακή 09 Απριλίου 2017 09:10 Ζώδια
 

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια, Κυριακή 9 Απριλίου


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο... Τι λεει το ωροσκόπιό σου για τα επαγγελματικά και αισθηματικά σου ζητήματα;

ΚΡΙΟΣ

Η απαιτητική καθημερινότητά σου έχει ξεκινήσει να σε κουράζει αλλά εσύ είσαι πολύ μαχητικός/η για να τα παρατήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη που σου εφιστά την προσοχή. Προσπάθησε να είσαι εντάξει με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και μην πάρεις ρίσκο καθώς η τύχη δεν ευνοεί τους τολμηρούς σήμερα και μπορεί να σε ζημιώσει ακόμα και οικονομικά.

Ο εκνευρισμός που θα σου προκαλέσουν οι υποχρεώσεις σου, θα φέρει αναστάτωση και στη σχέση σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ευνοεί νέες γνωριμίες, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς με την ησυχία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η Σελήνη στην Παρθένο να είναι φιλική προς το ζώδιο σου, αλλά το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα. Είναι πιθανό να έχεις όρεξη να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου αλλά μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις και να σου χαλάσουν τα σχέδια. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο φιλικός σου περίγυρος καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα μεταξύ σας και να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Είναι πιθανό να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός/η με το ταίρι σου και αυτό θα «παγώσει» τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία και αν θέλεις να συνεχιστεί δεν θα πρέπει να εστιάσεις μόνο στα αρνητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το μενού θα έχει αρκετά θέματα προς συζήτηση καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου προκαλέσει αρκετές ανησυχίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να κλείσουν κάποιες σχέσεις και συνεργασίες και η τροπή δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο. Μην κάνεις συμφωνίες σήμερα γιατί θα σε ζημιώσουν.

Ο έρωτας δεν θα έχει μέρος στην ημέρα σου καθώς σε απασχολούν πολλά πράγματα που τους έχεις δώσει προτεραιότητα. Αν έχεις ταίρι σκέψου πως βρίσκεται δίπλα σου και δεν χρειάζεται να γίνεις άδικος/η απέναντι του μόνο για να εκτονωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς θα θυμηθείς θέματα του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα φέρει συγκρούσεις. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με όλους και να έρθεις σε αντιπαράθεση για τα πιστεύω και τις ανάγκες σου. Αν συγκρατήσεις την ορμητικότητα σου τότε δεν θα έχεις παράπλευρες απώλειες!

Προφύλαξε τη σχέση σου από τον περίγυρο σου και προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τα θέματα της προσωπικής σου ζωής θα εξελιχθούν με δυσκολία σήμερα για αυτό μη ζορίσεις τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα οικονομικής φύσεως. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και να κάνεις διακανονισμούς γι αυτό προσπάθησε να διαφυλάξεις αυτά που έχεις κερδίσει χωρίς να επιδιώξεις κάτι άλλο.

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα προκαλέσουν διαφωνίες με το ταίρι σου και είναι στο χέρι σου αν θα ηρεμήσεις ή θα οξύνεις τα πνεύματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ανασφάλεια που νιώθεις δεν είναι βοηθητική για τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμπεριφορά σου θα φέρει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν τι ζητάς! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να θεωρήσεις πως σε πιέζουν και καταπιέζουν τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν πεις όλα όσα έχεις κατά νου, θα διακινδυνεύσεις συνεργασίες που σου αποφέρουν κέρδη.

Σήμερα θα νιώσεις πως το ταίρι σου σε καταπιέζει όμως η καταπίεση προέρχεται από μέσα σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις κάποιον/α να σε πλησιάσει καθώς θα δείχνεις αρκετά απόμακρος/η.

ΖΥΓΟΣ

Μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό σου ζήτημα ή μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου θα σου δημιουργήσει άγχος και αρνητικές

σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου αφαιρέσει κάθε διάθεση για επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς ακόμα και από τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από το ταίρι σου καθώς θέλεις να μείνεις μόνος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η συμπεριφορά σου θα είναι αποτρεπτική και μόνο κάποιος/α τολμηρός/η θα πάρει το ρίσκο να σε πλησιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινοί στόχοι, θα αποσπάσουν την προσοχή σου σήμερα είτε για θετικό είτε για αρνητικό λόγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει μπερδέματα με οικονομικά και φιλικά ζητήματα. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα σε φίλους και κράτησε οποιοδήποτε θέμα οικονομικής φύσεως μακριά από το φιλικό σου περιβάλλον.

Είναι πιθανό να αισθανθείς πως το ταίρι σου κάνει πολλά έξοδα και θα προσπαθήσεις να το περιορίσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου υπενθυμίσει τις αισθηματικές σου ανάγκες αλλά εσύ θα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα είναι ιδιαίτερη, κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια κάποιο θέμα

σχετικό με την οικογένεια σου. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις επειδή πρέπει και θα νιώσεις πιεσμένος/η. Σήμερα καλό θα ήταν να μην κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στην εικόνα σου, τη δουλειά σου αλλά και τα οικονομικά σου!

Το ταίρι σου θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και άλλες ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το ακούσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου από τη δουλειά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σου δε βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία καθώς ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως πολλά από τα πράγματα που ήθελες να κάνεις δεν τα έχεις κάνει και μέσα σε αυτά είναι και ένα ταξίδι. Η απόμακρη στάση που θα κρατήσεις λόγω εκνευρισμού, θα δημιουργήσει αποστάσεις στον περίγυρο σου καθώς θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η.

Θα έχεις την τάση να αναπολείς τα πράγματα που δεν έκανες με το ταίρι σου λόγω εξωτερικών παραγόντων και άθελα σου μπορεί να γίνεις ψυχρός/η μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου θα διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δώσεις βάση και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εφορία, το δημόσιο και τις τράπεζες καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό θέμα που αφορά και τρίτους. Η

Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει στο κατώφλι σου ξεχασμένους λογαριασμούς που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις. Πρέπει να είσαι συνεπής διαφορετικά θα συνειδητοποιήσεις πως το οφειλόμενο ποσό θα ανέβει επικίνδυνα. Τακτοποίησε άμεσα αυτά που μπορείς και μην τα αφήνεις για αργότερα.

Οι ανησυχίες σου θα σε κάνουν να φαίνεσαι αδιάφορος/η προς τον/την σύντροφό σου και αν δεν κάνεις κάτι για αυτό θα δημιουργήσεις απόσταση μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα δημιουργήσει δυσκολίες σε αισθηματικά θέματα για αυτό καλύτερα να τα αφήσεις για αύριο!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου καταπιέζουν εσένα και τις ανάγκες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει επικριτικό/η απέναντι τους και απόμακρο/η. Σήμερα μπορεί να αξιολογήσεις εκ νέου τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και να διακόψεις τις διπλωματικές σχέσεις. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί δεν είναι κατάλληλη ημέρα για αλλαγές.

Με τη συζήτηση μπορείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις και να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις ανάγκες σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια παλιά γνωριμία μπορεί να κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σου!

peoplegreece

 
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης