Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020 13:05 Συνταγές Ανάποδη πίτσα με κιμά Υλικά 1 1/2 μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. σάλτσα για πίτσα 1 συσκευασία μανιτάρια ψιλοκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας και ανάψτε σε μέτρια- υψηλή φωτιά. Ρίξτε μέσα τον μοσχαρίσιο κιμά και σοτάρετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα, για περίπου 5- 7 λεπτά. Προσθέστε τη σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ελιές, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά ακόμη. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί και πασπαλίστε με μοτσαρέλα. Ανοίξτε το φύλο της πίτσας και τοποθετήστε το πάνω από το μείγμα με τον κιμά. Πασπαλίστε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 17 λεπτά, μέχρι η ζύμη να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα. newsbeast.gr Κάντε Like το daypress.gr Δειτε επισης... Συνταγές Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024 11:41 Κεραμέως: Την τελευταία πενταετία έχουμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας Συνταγές Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 12:08 Ριζότο μανιταριών Συνταγές Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024 13:17 «Παχουλή» και χλιδάτη: Τυρόπιτα με μπεσαμέλ του ονείρου! Συνταγές Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 11:14 Τεμπέλικη τυρόπιτα στο τσακ μπαμ !!! 9 apo 12 3 apo 12