Image
Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 18:00 Συνταγές
 

Μους σοκολάτα με δύο μόνο υλικά


Υλικά για 4 μερίδες

  • 170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
  • 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Τοποθετείτε παγάκια σε ξεχωριστό μπολ και μόλις λιώσει η σοκολάτα την βάζετε σε ένα σκεύος πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
  2. Αφήνετε τη σοκολάτα πάνω στα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Παίρνετε το μίξερ και τοποθετείτε στον κάδο του τη σοκολάτα και το γάλα καρύδας. Χτυπάτε για 3-5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
  4. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τη μους στα ποτήρια που θα την σερβίρετε και αφήνετε στο ψυγείο για, τουλάχιστον, δύο ώρες έτσι ώστε να σφίξει και να δροσιστεί.
  5. Όταν σερβίρετε μπορείτε να τρίψετε από πάνω λίγη τριμμένη καρύδα.
newsbeast.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης

Δειτε επισης...