Image
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 12:00 Διατροφή
 

Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
40 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. λεμόνι χυμός
25 γρ. σάλτσα σόγιας
1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
1 γρ. πάπρικα καπνιστή
4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.

yiannislucacos.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης

Δειτε επισης...

Post
Διατροφή Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 08:10
Post
Διατροφή Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 23:25
Post
Διατροφή Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 14:35