Image
Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 11:59 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 02/12 Δράστε με ρεαλιστικές προσδοκίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού αλλάζει την απόχρωση της ημέρας βάζοντάς μας στην διαδικασία να βγούμε προς τα έξω και να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας περισσότερο ανοιχτά. Ο Άρης, χορηγός της Σελήνης, σε ανάδρομη πορεία, δεν θα λειτουργήσει ευεργετικά αν ο παρορμητισμός είναι η κινητήριος δύναμή στις δράσεις που θέλουμε να κάνουμε σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά αλλά δράστε με ρεαλιστικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα επαγγελματικό θέμα ενδέχεται να προκύψει σήμερα ή να ζητήσει πολλή ενέργεια από μέρους σας. Κάντε προσεκτικά βήματα και σκεφτείτε και το ενδεχόμενο συμβιβασμού αν βλέπετε πως μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα κάτι να σας απασχολήσει σχετικά με δικές σας κινήσεις ή άλλοι άνθρωποι να σας βάλουν σε διαδικασία σκέψεων η οποία μπορεί να σας αγχώνει. Αξιολογήστε αντικειμενικά τα δεδομένα και απορρίψτε ότι δεν είναι της παρούσης.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε σκέφτεστε σήμερα σχετικά με τη κοινωνικότητά σας και τις απολαβές που έχετε από την εργασία σας καλό θα είναι να μην καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα έρχεστε στο προσκήνιο και αλλαγές θα μπορούσαν να λάβουν χώρα.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την εργασία σας ενδέχεται να αναδυθεί στη επιφάνεια σήμερα. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά να δείτε όλες τις εναλλακτικές που προσφέρονται στη παρούσα φάση.

Για τους Λέοντες, προσπαθήστε να κρατήσετε τη μεγάλη εικόνα σήμερα παρόλο που οι λεπτομέρειες γενικότερα κάνουν τη διαφορά. Ένα εγχείρημα θα μπορούσε να προχωρήσει σε βάθος χρόνου ωστόσο για τώρα μπορείτε να κάνετε ένα είδος προετοιμασίας και οργάνωσης παρά άμεσες δράσεις και εξωτερικεύσεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξετε ιδέες και να μοιραστείτε όμορφα πράγματα. Καλό θα είναι να κρατήσετε μια χαλαρή στάση και να μην εμβαθύνετε σε πολύ προσωπικά και σημαντικά για εσάς πράγματα.

Για τους Ζυγούς, φίλοι και σχέσεις γενικότερα βρίσκονται στο προσκήνιο και ενδέχεται σήμερα και αύριο να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τα συναισθήματα που νιώθετε για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα ότι και αν προκύψει.

Για τους Σκορπιούς, το σίγουρο είναι πως χρειάζεστε ένα διάλλειμα και θα πρέπει να το κάνετε άμεσα όσο πιεστικό και αν είναι το πρόγραμμά σας. Μπείτε στη διαδικασία να οργανώσετε κάτι που σας αρέσει, ακόμη και να κάνετε κάτι απλό και λιτό με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Τοξότες, μια σχετική αργοπορία ή η αίσθηση πως τα πράγματα δεν οδηγούνται προς τη τακτοποίησή τους ενδέχεται να είναι αισθητή σήμερα. Το σημαντικό είναι να μην αποθαρρυνθείτε. Ίσως θα μπορούσατε να επωφεληθείτε και να ξεκουραστείτε λίγο και εσείς.

Για τους Αιγόκερους, ερωτήματα γεννιούνται σήμερα και αύριο σχετικά με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο είστε η/ο μόνη/ος που μπορείτε να δώσετε απαντήσεις. Κανένας άλλος δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να σας δώσει λύσεις και να κατανοήσει τις καταστάσεις καλύτερα από εσάς την/τον ίδια/ο.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις έρχονται σαν χείμαρρος σήμερα και οι πληροφορίες πολλές αλλά δεν σημαίνει πως είναι όλες χρήσιμες. Αξιολογήστε τις με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και μην δώσετε χώρο σε ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να σας ρουφούν την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση σας έχει κουράσει ή θέλετε να κάνετε κάτι το οποίο γνωρίζετε πως θέλει πολλή ενέργεια από μέρους σας. Θέστε τα πράγματα στο τραπέζι και δείτε τί μπορεί να γίνει τώρα και τί μπορείτε να αφήσετε για μία άλλη στιγμή στο άμεσο μέλλον.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης