Image
Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 14:42 Ζώδια
 

Ζώδια 22/03 Ανάγκη για προσωπική έκταση και αυτονομία – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού μαζί με αρκετούς πλανήτες που βρίσκονται ήδη στο ίδιο ζώδιο. Η ανάγκη για προσωπική έκφραση και αυτονομία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και είναι σίγουρο πως θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η πολυαστρία στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια με αποτέλεσμα να θέλετε να φέρετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Η βιασύνη είναι χαρακτηριστικό της ημέρα ωστόσο δεν φαίνεται πως μικραίνει την απόσταση της διαδρομής. Αντιθέτως, μπορεί να γίνουν λάθη και να μην μπορέσετε να απολαύσετε το ταξίδι προς το προορισμό σας.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιό σας προσθέτοντας χάρη και ομορφιά στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Ωστόσο, η πολυαστρία των πλανητικών δυναμικών στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σας ωθήσει να υιοθετήσετε ακραίες τάσεις γιαυτό δώστε προσοχή και ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν ένα βαθύτερο νόημα.

Για τους Διδύμους, η εξέλιξη είναι μεγάλο μέρος της ανάπτυξης σας και είναι γνωστό πόσο πολύ θέλετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας για να φέρετε πρακτικά αποτελέσματα στη καθημερινότητά σας. Εστίασε σε αυτή τη κατεύθυνση και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στο δρόμο σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η τάση της ημέρας λειτουργεί αρκετά αντιφατικά γιαυτό χρειάζεται να επιλέξετε σε ποια πλευρά θέλετε να είστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και να πάρετε τα εύσημα για το αποτέλεσμα που θα φέρετε.

Για τους Λέοντες, η τάση να πρωτοτυπήσετε αυτή τη στιγμή είναι έντονη και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να κάνετε κάτι δημιουργικό αλλά και ασυνήθιστο ταυτόχρονα. Μην απογοητευτείτε αν δεν μπορείτε εξαρχής να οργανώσετε αυτό που σκέφτεστε. Ο ενθουσιασμός σας, μόλις βρείτε αυτό που θέλετε να κάνετε, θα είναι τόσο ισχυρός που με επιμονή θα βρεθεί και ο τρόπος για να υλοποιηθεί.

Για τους Παρθένους, ένα ανοιχτό μυαλό πάντα βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να εκφράσει τις σκέψεις του. Η διπλωματική σας ικανότητα είναι χρήσιμη ιδιαίτερα τη στιγμή που κάποιος προκαλεί την αντίδρασή σας. Καλό θα ήταν να παραμείνετε στις δικές σας ιδέες γιατί είναι πραγματικά καλές. Αν δείτε πως η δική σας αλήθεια ευθυγραμμίζεται με του άλλου μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί του για έναν ενήλικο στόχο.

Για τους Ζυγούς, ο συμβιβασμός είναι στη φύση σας και σήμερα προς χάριν της καλής συνεργασίας και του θετικού αποτελέσματος ίσως χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Προσπάθησε να μην παρασυρθείτε μακριά από τις δικές σας ανάγκες και ζητήστε αυτό που θέλετε με διπλωματικό τρόπο. Η όποια αντίσταση βρεθεί σήμερα μπροστά σας θα μπορούσε να έχει προκληθεί περισσότερο από τη στάση σας παρά από αυτό που αντικειμενικά ζητάτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα για να έχετε τη δύναμη να ελέγξετε τις συναισθηματικές φορτίσεις που διαδραματίζονται γύρω σας χρειάζεται να είστε σε απόλυτη επαφή με αυτές και τους λόγους που κινητοποιούνται. Το ουράνιο σκηνικό φέρνει απρόβλεπτες συγκρούσεις για όσους δεν έχουν επαφή με το εδώ και τώρα στη ζωή τους. Επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε, ακόμη και μέσα από συνεργασία, ακόμη και μέσα από ποικιλόμορφα σχέδια.

Για τους Τοξότες, η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις σε διάφορους τομείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό. Αν λειτουργήσετε συνειδητά και βρίσκεστε στο σημείο που είστε από επιλογή, τότε θα μπορούσε να είναι μια ημέρα που το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να πάτε ένα βήμα μπροστά, μακριά από προκαταλήψεις και παλαιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Αιγόκερους, για να μπορέσετε να δείτε την αντικειμενική εικόνα μπροστά σας σήμερα χρειάζεται να βγάλετε τις παρωπίδες. Η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να προκαλέσει ενόχληση σε εσάς αλλά και τους γύρω σας. Εστίασε στα δεδομένα αλλά διευρύνετε το νου σας βλέποντας τις προοπτικές που γεννιούνται αυτή τη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε τα καλύτερα από μια συνεργασία μέσω μιας ενήλικης συζήτησης.

Για τους Υδροχόους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις ημέρες. Είτε αφορούν υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα καλό θα είναι να τα εξετάσετε προσεκτικά χωρίς βιασύνη. Είναι σημαντικό να είστε σε μια οδό η οποία σας βοηθά να αισθάνεστε ασφάλεια γιαυτό μην κάνετε παραρμητικές κινήσεις και δράσεις.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οικονομικά θέματα μπορούν να κινητοποιηθούν και χρειάζεται να δείξετε σύνεση. Η παρορμητικότητά σας μπορεί να σας σπρώξει να δαπανήσετε χρήματα άσκοπα. Η έξαψη της στιγμής είναι έντονη ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποιούνται τελικά οι ανάγκες σας, όπως θα επιθυμούσατε.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης