Image
Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 11:07 Ζώδια
 

Ζώδια 27/03 Κινηθείτε με διπλωματία και ευελιξία – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων βοηθώντας τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές να εκφραστούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Η συγκέντρωση των πλανητών κυρίως στα ζώδια Κριού και Ταύρου κάνουν τις συγκεκριμένες ημέρες ιδιαίτερα δυνατές και η διπλωματική στάση καθώς και η ευελιξία είναι απαραίτητες ιδιότητες για να προχωρήσετε ζητήματα που τρέχουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μέσω της επικοινωνίας η ενθάρρυνση και η υποστήριξη σας σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη είναι σημαντική. Κρατήστε την αισιοδοξία σας συντονισμένη με τις βαθύτερες ανάγκες σας ώστε το μήνυμα που θα μεταφέρετε να έχει μεγαλύτερη ισχύ και απήχηση.

Για τους Ταύρους, η δύναμη σας πηγάζει από τη καρδιά σας και σήμερα μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια σε έναν άνθρωπο που τον νιώθετε οικογένεια σας. Η όποια καλή χειρονομία πηγάζει από τα βαθύτερα σας συναισθήματα αλλά ουσιαστικά εκπροσωπεί και την εσωτερική δύναμη που έχετε. Οι ικανότητες σας τώρα μπορούν να σας οδηγήσουν προς μια σωστή, δημιουργική κατεύθυνση αρκεί να σκοπεύσετε προς αυτή τη οδό, χωρίς όμως πείσματα και υπερβολές.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας γεμίζουν θάρρος και προθυμία. Ανεξάρτητα αν προσπαθείτε για κάτι το οποίο έχει αποτύχει στο παρελθόν και θέλετε να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή ξεκινάτε κάτι καινούργιο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάντε το βήμα τώρα και θα βρεθεί τρόπος για τη συνέχεια.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να γίνετε το φως για κάποιον που έχει την ανάγκη να δει την ελπίδα ξανά στη ζωή του. Μέσα από εσάς μπορεί να μειωθεί η ένταση που νιώθει και να μπορέσει να αφουγκραστεί ξανά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν είναι απαραίτητο να ειπωθούν όλα τα προβλήματα προσπαθώντας να βρεθεί λύση στο εδώ και τώρα. Και μόνο η παρουσία σας είναι αρκετή ώστε να νιώσει πως τον νοιάζεται και θέλετε να είναι καλά.

Για τους Λέοντες, το ενήλικο συμφέρον του ενός δεν έρχεται ποτέ κόντρα με το ενήλικο συμφέρον του άλλου. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείτε σήμερα πως μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες, συναδέλφους και φίλους ώστε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Παραμείνετε στο στόχο σας και στο τρόπο που θα επενδύσετε την ενέργειά σας η επιτυχία είναι σίγουρη ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια κατά τη πορεία.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους μέσω της επικοινωνίας και να έρθειτε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Η ικανότητα σας να μπορέσετε να τους κάνετε να σας ακούσουν και να περάσετε το μήνυμά σας είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να το κάνετε με χάρη. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τους πείσετε μέσω του δικού σου παραδείγματος. Να γίνετε εσείς αυτή/ός που θα εμπνεύσετε να ακολουθήσουν άλλοι το παράδειγμα σας.

Για τους Ζυγούς, η τάση της ημέρας σας θέλει να λειτουργείτε μεσολαβητικά για να ενώσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Εσείς γνωρίζετε τη κατάσταση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αλλά η αλήθεια είναι το μέσον. Μόνο μέσω μια περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης θα μπορέσετε να συνδέσετε με τέτοιο τρόπο τα κομμάτια του πάζλ ώστε να μπορέσουν να δουν όλη την εικόνα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να φερθείτε έξυπνα και ευέλικτα. Αν δεν νιώθετε σε ιδιαίτερη φόρμα και δεν είσαι διατεθειμένη/ος να το συζητήσετε με άλλους ανθρώπους είναι κατανοητό, ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω από την ενεργητική δράση. Ο λόγος είναι επειδή η μέρα ζητά διαφάνεια και αν δε είσαι σε θέση να το κάνετε, οι άλλοι εύκολα θα θεωρήσουν πως κάτι τους κρύβετε ή σκόπιμα λειτουργείτε με στρατηγική.

Για τους Τοξότες, με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από χτες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός τον ίδιο σας τον εαυτό σήμερα. Κατανοητό πως μπορούν να μπουν κάποια προσωπικά σας θέματα στην άκρη αν νιώσετε πως άλλοι αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα ωστόσο καλό θα ήταν να το έχετε κατά νου. Δηλαδή πως συνειδητά αφήνετε δικά σας πράγματα στην άκρη. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε επίγνωση της κάθε στιγμής.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει μια ιδιαίτερη ορμή σήμερα και ευνοούνται κυρίως επαγγελματικά θέματα με κέντρο εσάς. Δίνεται η δυνατότητα να παρθούν πρωτοβουλίες και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσει κάτι που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει με ευελιξία ώστε να μην φανεί πως κάνετε επίδειξη των ταλέντων σας ή πως προσπαθείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις για προσωπικό σας μόνο όφελος.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημιουργική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πρώτη ύλη και να φτιάξετε κάτι το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα σας διασκεδάσει. Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να μην αποκλίνετε από τους προσωπικούς σας κανόνες ηθικής και αξιών. Κατά τα άλλα μπορείτε να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με πράγματα και ανθρώπους που θα σας αναζωογονήσουν.

Για τους Ιχθύες, αν νιώθετε σήμερα πως δεν ακούγεστε ή πως κάποιοι λειτουργούν εναντίον σας μπορείς να σωπάσετε αλλά δεν είναι η σωστή επιλογή. Ελάτε σε επαφή με το μερίδιο ευθύνης που έχετε σε αυτή τη περίπτωση και έκφρασε τους προβληματισμούς σας με ηρεμία και καλοσύνη.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης