Image
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 12:37 Ζώδια
 

Ζώδια 30/03 Κρόνος στους Ιχθύες μέχρι 2/26 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει ριζική αλλαγή σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Συνδυαστικά με τον Ποσειδώνα θα φέρουν μαζί μέχρι τις αρχές του 2026 τη οριστική διάλυση παλαιών πεποιθήσεων και την δυνατότητα για μια θεραπευτική απελευθέρωση από φθαρμένες δομές. Η συνειδητοποίηση του ότι δεν είμαστε μόνοι στη πορεία της ζωής μας και πως όλοι μαζί ανεβαίνουμε σκαλί σκαλί τη πυραμίδα της ζωής, εκφράζοντας ολόκληρη την ύπαρξής μας, θα πρέπει να είναι συνεχώς ενεργή ειδικά τη στιγμή που η απογοήτευση, η αίσθηση μοναξιάς και η έλλειψη ελέγχου ενδέχεται να μας καταβάλουν. Ο Κρόνος στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας βοηθήσει να νιώσουμε βαθιά συναισθήματα, να συνδεθούμε μέσω της συμπόνιας με τους ανθρώπους γύρω μας και να νιώσουμε την άρρητη συνδεσιμότητα μεταξύ μας. Η συγκεκριμένη σχέση δεν θα περιοριστεί μόνο ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους ανθρώπους αλλά μεταξύ εμάς και της φύσης, μεταξύ του εαυτού μας και των ιδεών, δίνοντας την αίσθηση πως τίποτα δεν είναι αποκομμένο από το άλλο και επί της ουσίας δεν μπορεί να υπάρξει από μόνο του μεμονωμένα. Η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια καλύτερη σύνδεση, πιο ουσιαστική και πιο συνειδητή με το σύμπαν καθώς και τη σχέση μας με τα όρια του φυσικού κόσμου. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να εξετάσουμε εκ νέου τα όρια που έχουμε θέσει ώστε να τα ανοίξουμε περισσότερο όπου είμαστε άσκοπα περιφραγμένοι ή υπερπροστατευμένοι (εγκαταλείποντας κάποιες άμυνες) ή να θέσουμε περισσότερα όρια όπου χρειάζεται για να προστατευτούμε από το χάος και οτιδήποτε κλονίζει την πίστη μας για το παρόν και το μέλλον μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλά αλλάζουν με τη θέση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων με κέντρο εσάς και αυτή η αλλαγή ξεκινά από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες με τις οποίες ήρθατε σε επαφή κυρίως τα τελευταία 3 χρόνια. Ξεκαθαρίσματα έλαβαν χώρα και μπορέσατε να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά παραγωγικό στη ζωή σας και σας βοηθά να εξελιχθείτε. Η περίοδος με τον Κρόνο στους Ιχθύες είναι η πλέον λυτρωτική. Μετά το πέρας της διελεύσεως ο σκοπός είναι να νιώσετε ελαφρύτερη/ος από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην καταλαβαίνατε το βάρος που σας προκαλούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Δώστε προτεραιότητα σε εσάς για εσάς.

Για τους Ταύρους, τον κοινωνικό σας κύκλο επηρεάζει η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο και εξέλιξη. Ουσιαστικοί δεσμοί μπορούν να δημιουργηθούν και να συνδεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε μαζί έχοντας κοινό σκοπό και όραμα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι στόχοι σας να συμβαδίζουν με αντικειμενικά δεδομένα και να μην αφήσετε οτιδήποτε μη πραγματικό ή υπερβολικά ιδεατό να επηρεάσει τη λογική σας σκέψη και τη σταθερότητα των βημάτων που κάνετε. Θα είναι σημαντικό να παραμένετε σε μια οδό η οποία έχει δομικά στοιχεία και αντικειμενικές προδιαγραφές και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από καταστάσεις, ειδικά αν σχετίζονται με το παρελθόν σας.

Για τους Διδύμους, ο Κρόνος στους Ιχθύες σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και προσωπικής καταξίωσης, έχοντας όμως πάντα καλό προσανατολισμό και μεθοδικότητα. Η εμπειρία που έχει κερδηθεί τα προηγούμενα χρόνια τώρα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αρκεί να λειτουργείτε σοφά αντιλαμβανόμενη/ος τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης. Είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που σας δίνονται γιαυτό καλό θα είναι να μην θεωρήσετε κάποια πράγματα δεδομένα, όπως πχ στη προσωπική σας ζωή, γιατί η απογοήτευση πολύ εύκολα μπορεί να λάβει χώρα. Εντούτοις, εάν έχετε προετοιμαστεί καλά τα τελευταία χρόνια, αυτή η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες μπορεί να είναι ένας από τους χρόνους ανταμοιβής στη ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, φιλική η θέση του Κρόνου στους Ιχθύες για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Ύδατος. Η επιρροή του συγκεκριμένου πλανήτη θα είναι ευεργετική κυρίως σε υψηλά όνειρα και ιδανικά. Αν δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό έρχεται μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή αλλά με πολλή δουλειά. Αν σας ενδιαφέρει μια σταθερή εργασία ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα. Γενικότερα μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για εσάς αν ξέρετε τί θέλετε να κάνετε γιατί αν όχι είναι πολύ εύκολο να νομίζετε πως έχετε φτάσει στο σημείο της πλήρους κατανόησης και να βάλετε φρένο σε νέες ανακαλύψεις για εσάς και τον κόσμο.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων κινητοποιεί βαθιά συναισθήματα και τομείς της ζωής σας που αφορούν τόσο τα οικονομικά σας/τις αξίες σας όσο και ζητήματα σχέσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Θα δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για τις ικανότητές και δεξιότητές σας και να κατανοήσετε καλύτερα προς που βαδίζετε. Ένα διάστημα που θα υποβληθείτε σε ένα είδος «εξαγνισμού», ίσως κινητοποιηθούν και κάποιοι βαθύτεροι φόβοι ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τους δουλέψετε και να τους αφήσετε πίσω. Κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να είναι σχέσεις, συνεργασίες και δεσμεύσεις οι οποίες δεν είναι πια χρήσιμες για εσάς. Να θυμάστε πως ο τελικός σκοπός είναι να προχωρήσετε με ένα τρόπο λιγότερο περιοριστικό και πιο επεκτατικό για εσάς.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες κάθε είδους. Ο συγκεκριμένος πλανήτης στο ζώδιο των Ιχθύων, με αρκετή δόση ευαισθησίας και συμπόνιας θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιηθείτε μέσα στις σχέσεις σας όσον αφορά το ρόλο σας και τις προσδοκίες σας. Δεν είναι μια εύκολη περίοδος μιας και η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου απέναντι σας μπορεί να φέρει προκλήσεις ειδικά τη στιγμή που θα προσπαθείτε να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο εκείνες τις σχέσεις οι οποίες μπορούν να στηρίξουν τα δημιουργικά σας βήματα. Ωστόσο, έχετε την έμφυτη ικανότητα να τακτοποιείτε τα πάντα και να τα βάζετε σε τάξη οπότε όσες δυσκολίες και αν προκύψουν είναι σίγουρο πως στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα που σχετίζεται με τη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Έξτρα προσπάθεια από εσάς θα χρειαστεί για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει (ή σας έχουν αναθέσει) αλλά θα σας δοθεί ταυτόχρονα και η ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις ξεδιπλώνοντας τα ταλέντα σας, ανακαλύπτοντας τις πραγματικές αντοχές και τις ικανότητές σας. Λίγο περισσότερο προσοχή στην υγεία σας και τις διατροφικές σας συνήθειες θα είναι απαραίτητο μιας και ο Κρόνος στη συγκεκριμένη θέση σας ζητά να σεβαστείτε τόσο τη ψυχική όσο και την σωματική σας υγεία.

Για τους Σκορπιούς, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων είναι υποστηρικτικός προς εσάς και ανοίγονται νέοι δρόμοι μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα. Η ανάγκη να ονειρευτείτε, να κάνετε πράγματα για εσάς, να προχωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή μια ομάδα ανθρώπων που θα την ηγείστε προσωπικά είναι μερικές από τις επιθυμίες που θα κινητοποιηθούν έντονα με τον Κρόνο στο συγκεκριμένο ζώδιο με κέντρο εσάς. Γνωρίζετε πως αν βάλετε στο μυαλό σας κάτι και δουλέψετε με ειλικρίνεια και ρεαλιστικές προσδοκίες μόνο οφέλη μπορούν να έρθουν όσες και αν είναι οι απογοητεύσεις. Κινηθείτε με ευαισθησία και ενσυναίσθηση.

Για τους Τοξότες, στη προσωπική σας αυτονομία στοχεύει η θέση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων με κέντρο εσάς. Να προσανατολιστείτε σωστά ανεξάρτητα τις αποσπάσεις και τις γνώμες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Μια φάση της ζωής σας ξεκινά που μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή να απομακρυνθείτε από τους οικείους σας μέσα στην αναδιοργάνωση την οποία είστε σε διαδικασία να κάνετε. Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν δυσκολίες ωστόσο με τη πρακτικότητα και τη προσωπική ευθύνη που σας διέπουν είναι σίγουρο πως θα φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, ενδέχεται να νιώσετε την ενέργεια του Κρόνου στους Ιχθύες να σας προσγειώνει στη πραγματικότητα φορτώνοντας στις πλάτες σας έξτρα βάρος αλλά αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικό. Αυτό το οποίο ζητά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας (Κρόνος) στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι τόσο η υπευθυνότητα, γιατί αυτή την ιδιότητα την έχετε εκ φύσεως. Αυτό που ζητά από εσάς είναι να βάλετε περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία σε αυτό που κάνετε. Ταυτόχρονα με την αυτόνομη δράση σας, τις πρωτοβουλίες, την ανάγκη για τελειότητα, να εμπεριέχετε συναισθήματα όπως η αγάπη. Η ευγένεια και οι λεπτοί τρόποι θα βοηθήσουν στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους και θα μπορέσετε πιο εύκολα να περάσετε τα μηνύματά σας, να αγγίζετε τις καρδιές των ανθρώπων γύρω σας και να έρθετε σε καλύτερη/πιο αποτελεσματική επαφή μαζί τους.

Για τους Υδροχόους, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, Κρόνος, στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τομείς που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας. Οι τομείς που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες και πεποιθήσεις έρχονται στη πρώτη γραμμή ζητώντας καλύτερη οργάνωση και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Οι ισορροπίες μπορεί να είναι λεπτές και έξοδα να προκύπτουν ξαφνικά αλλά είστε σε θέση να διατηρήσετε την οικονομική σας ισορροπία με επιτυχία. Η σκληρή εργασία χωρίς να παίρνετε ρίσκα υπόσχεται να σας κάνει ακόμη πιο δυνατή/ό και με αυτάρκεια. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με αυτό που νιώθετε και να είστε ευχαριστημένη/ος σε ψυχικό επίπεδο μέσα από τις δράσεις σας. Είναι σημαντικό η πληρότητα να πηγάζει από την καρδιά σας και όχι απαραίτητα από τα υλικά αγαθά.

Για τους Ιχθύες, ο Κρόνος μπήκε στο ζώδιό σας και είναι έτοιμος να σας βοηθήσει να δείτε καθαρά το στόχο και τους σκοπούς σας διαλύοντας κυρίως τις αυταπάτες. Η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου με κέντρο εσάς θα σας βοηθήσει να βάλετε το απαραίτητο πλαίσιο στις δράσεις σας ώστε να έρθουν οι απολαβές που προσδοκάτε είτε από την εργασία που έχετε κάνει και τη δυναμική που έχετε δώσει σε ένα έργο που ήδη ασχολείστε είτε σε κάτι που θα ξεκινήσει άμεσα. Οι σχέσεις σοβαρεύουν και ακολουθούν το δρόμο τους ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια, πάνω σε γερές βάσεις. Ξεκινήματα ζωής είναι μέρος της διέλευσης του Κρόνου για εσάς θεμελιώνοντας την εικόνα σας στο κόσμο γύρω σας.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης