Image
Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 14:39 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 03/04 Σκέψεις και πράγματα μπαίνουν σε τάξη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου ωθώντας σας να θελήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας ανάλογα τα συναισθήματα που νιώθετε. Η καλή οργάνωση, η ευελιξία και αν καταφέρετε να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να πετύχετε σκοπούς και στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα κινητοποιεί έντονα την ανάγκη σας να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Η οδός που θα ακολουθήσετε θα πρέπει να είναι προσωπική, χωρίς την άμεση συμμετοχή των ανθρώπων γύρω σας ή έστω αν αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθήστε να έχετε εσείς τον τελευταίο λόγο.

Για τους Ταύρους, δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει το πλανητικό σκηνικό αυτή τη στιγμή για εσάς και σας βοηθά να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι σημαντικό και θα νιώσετε χαρά. Ωστόσο, καλό θα είναι να εστιάσετε όσο περισσότερο γίνεται στις λεπτομέρειες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βγείτε εκτός πλαισίου. Προσέξτε τα οικονομικά σας και προσαρμόστε τις ανάγκες σας βάσει τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Για τους Διδύμους, σε εγρήγορση σας βάζουν οι πλανητικές δυναμικές, ειδικά από χτες σε τομείς που θέλετε να έχετε πλήρη αυτονομία. Το σπίτι, η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή εν μέρει είναι προσωπικοί τομείς, ωστόσο θα χρειαστεί να βάλετε έξτρα δυναμική για να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείτε εσείς. Φερθείτε έξυπνα εκτός από ευέλικτα.

Για τους Καρκίνους, στην άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον σας και τις επαφές σας εστιάζεται η δυναμική της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου από χτες φέρνοντας ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές. Ωστόσο, ενδέχεται να νιώσετε απογοήτευση ειδικά στη περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα θέλετε. Δώστε χώρο σε συζητήσεις και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Για τους Λέοντες, ο συνδυασμός της Σελήνης με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα τα οποία σας αφορούν άμεσα δημιουργούν ένα σύμπλεγμα από καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταποκριθείτε με επιτυχία. Τη δυναμική την έχετε καθώς και τη βοήθεια επίσης. Αυτό που θα χρειαστεί έξτρα είναι η σωστή συγχρονικότητα. Να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε εκτιμώντας σωστά τις περιστάσεις, χωρίς βιασύνες.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη βρίσκεται από χτες στο ζώδιό σας οπότε σας φέρνει στο επίκεντρο των γεγονότων με άμεση συμμετοχή σε αυτά. Κάντε μια καλή εκτίμηση των δεδομένων και των προσδοκιών που έχετε και που θέλετε να αναπτυχθούν. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην φανούν άμεσα ωστόσο είναι στο χέρι σας το αποτέλεσμα που θα φέρετε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας δίνει τη προτροπή αλλά και τη βοήθεια να ξεκουράσετε το κεφάλι σας από περιττές σκέψεις. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα αυτό είναι εφικτό ακόμη και αν μπαίνετε σε προσωπικά διλλήματα προσπαθώντας να κάνετε το σωστό και το δίκαιο. Δώστε προτεραιότητες, οργανωθείτε σωστά και σταθείτε σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δεν θα στεκόσασταν μια άλλη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας για σταθερότητα οδηγεί τα βήματά σας τις τελευταίες ημέρες δίνοντας έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο και την αποδοχή από τους γύρω. Οι απολαβές θα έρθουν, αρκεί να σταθείτε στις λεπτομέρειες και να κοιτάτε τα πράγματα σφαιρικά. Ελέγξτε όλα όσα προκύπτουν καθώς και τις δικές σας προσωπικές φορτίσεις.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από χτες σας επηρεάζει άμεσα, σε διάφορους τομείς, ειδικότερα σε αυτούς που η συνεργασία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας δίνει την ευελιξία να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα και μην δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια τα οποία μπορεί να ειπωθούν από τους άλλους λόγω παρόρμησης. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοϊκά τα πλανητικά δρώμενα για εσάς δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε την διαφορά σε κάτι που έχετε επενδύσει το τελευταίο κυρίως διάστημα. Νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά σε ζητήματα που ψάχνετε λύσεις αρκεί να μην χάνετε τη πίστη σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας και δώστε προτεραιότητα σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε γειωμένη/ος, εκτός των άλλων.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου επιφυλάσσει εκπλήξεις με την έννοια ότι τη στιγμή που θα νιώθετε απογοήτευση ή κούραση θα έρχεται κάτι το οποίο θα σας βοηθά, θα αναπτερώνει το ηθικό σας και θα σας δίνει ικανοποίηση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η σπατάλη ενέργειας σε πράγματα τα οποία αντικειμενικά δεν σας οδηγούν πουθενά και δεν θα σας βοηθήσουν να κάνετε το βήμα που θέλετε μπροστά.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έχει κινητοποιήσει η Σελήνη στην Παρθένο από χτες. Ανεξάρτητα αν έχετε τη διάθεση ή όχι να ασχοληθείτε εσείς προσωπικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ενεργοποιούνται καταστάσεις, οπότε με σύνεση, υπευθυνότητα αντιμετωπίστε τυχόν προκλήσεις και βάλτε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης