Image
Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 10:28 Ζώδια
 

Ζώδια 07/04 Μείνετε συντονισμένη/ος με τις επιθυμίες σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Σκορπιού. Συνήθως περνώντας η Σελήνη στο επόμενο ζώδιο από αυτό που πραγματοποιείται η Πανσέληνος βοηθά στην αποφόρτιση της ενέργειας (της Πανσελήνου) ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα είναι εφικτό. Οι υπόλοιποι πλανητικοί συνδυασμοί μας ωθούν να μείνουμε σε μια κατεύθυνση ενήλικη και αντικειμενική ακόμη και αν η διαδρομή δεν είναι βατή ή στρωμένη με ροδοπέταλα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . 

Για τους Κριούς, η ενεργητικότητά σας είναι πάντα βοηθητική σε καινούργια ενδεχόμενα που έρχονται στη ζωή σας και είναι σημαντικό ειδικά σήμερα να κοιτάξετε πίσω, μόνο στη περίπτωση που χρειάζεται να επανεξετάσετε δεδομένα και καταστάσεις. Η πλανητική δυναμική σας σπρώχνει να ζήσετε το παρόν αλλά να εστιάσετε περισσότερο σε ότι βλέπετε και αγγίζετε εσείς η/ο ίδια/ος με τις αισθήσεις σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Σκορπιό σας ωθεί σήμερα να αξιολογήσετε το χώρο και το χρόνο που βρίσκεστε εκτιμώντας την κατάσταση κυρίως με κέντρο εσάς και τις σχέσεις σας. Η εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας χρειάζεται παραγωγική διέξοδο την ίδια στιγμή που η ανάγκη για αληθινή επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες είναι πολύ δυνατή.

Για τους Διδύμους, αναγέννηση ζητά η Σελήνη στον Σκορπιό σε τομείς που σχετίζονται με τη καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν μέσα σε αυτούς. Είναι σημαντικό σήμερα να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και να κάνετε μια νέα προσέγγιση σε θέματα, καταστάσεις και ανθρώπους που σας περιβάλλουν στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι θετική ημέρα αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη σαγήνη σας για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και τις προκλήσεις μέσα σε αυτό.

Για τους Λέοντες, η ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι ζητά τη προσοχή σας για να γίνει ένα είδος εκκαθάρισης μεταφορικά ή κυριολεκτικά σήμερα. Εξάλλου είναι γνωστό πως τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς, αρκεί να αποφασίσετε να εξερευνήσετε τα βάθη που βλέπετε μπροστά σας αυτή την στιγμή, στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Παρθένους σήμερα σταράτα λόγια και ξεκάθαρες κουβέντες δεν θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα αν δεν συμπεριλάβετε τα συναισθήματα εκείνα που σας φέρνουν πιο κοντά με τον συνομιλητή σας παρά που σας χωρίζουν. Η επικοινωνία είναι δυνατή αλλά χρειάζεται να είναι αληθινή και με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Για τους Ζυγούς, νέα βήματα μπορούν να γίνουν σήμερα, αν το επιθυμήσετε, έχοντας επαφή με την πραγματικότητα ταυτόχρονα με αυτό που λέει η καρδιά σας, ζητούν τα πλανητικά δρώμενα. Είναι κατάλληλη ημέρα να εκτιμήσετε τις αξίες και ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα, αναθεωρώντας, αν αυτό είναι απαραίτητο.

Για τους Σκορπιούς, η σταθερότητα έρχεται μέσα από την σωστή προβολή των δεξιοτήτων σας και σήμερα η Σελήνη στον ζώδιο σας είναι βοηθητική ώστε να κατανοήσετε και να έρθετε σε επαφή με αυτή την ενέργεια. Τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στην εικόνα σας; Και τι θα δίνατε για να το φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα νιώθετε πως ένα είδος προσωπικού μετασχηματισμού πρέπει να λάβει μέρος στη ζωή σας, στο σήμερα, ώστε να προχωρήσετε πιο υπεύθυνα στο επόμενο βήμα. Η Σελήνη στον Σκορπιό αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα τα δικά σας αλλά και των γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, η δημιουργία νέων ενδεχόμενων και η κίνηση προς τα μπροστά μπορεί να είναι δύσκολη αυτή την στιγμή αλλά την ίδια στιγμή, η Σελήνη στον Σκορπιό, σας λέει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η επιθυμία και η δυναμική της είναι η κινητήρια δύναμη για όποια ενέργεια θέλετε να φέρετε στην ζωή σας στο σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει την αίσθηση πως η περιπέτεια είναι ο τρόπος να νιώσετε ζωντανή/ός και υγιής, ανεβάζοντας την ενέργεια στα ύψη. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτή τη πλευρά της ζωής σήμερα αλλά όχι άφοβα. Κάντε ότι θέλετε αλλά δεν πρέπει να εξαρτάται από την ενέργεια και τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων.

Για τους Ιχθύες, οι υπεκφυγές δεν είναι βοηθητικές σήμερα και θα είναι άσκοπο αν προσανατολιστείτε προς αυτή τη κατεύθυνση με την Σελήνη στο Σκορπιό και το υπόλοιπο δυναμικό στον ουράνιο θόλο. Με ηρεμία και υψηλά την αισιοδοξία προχωρήστε το πρόγραμμα σας με ενθουσιασμό αλλά και με σύνεση σε τυχόν προκλήσεις.

Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης