Image
Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 15:15 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 12/04 Αποφύγετε τις συγκρούσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, απέναντι από τον Άρη και σε ευνοική σχέση με τους Ερμή και Ουρανό. Θα υπάρξει η εύνοια να επικοινωνήσετε με ευκολία τις σκέψεις σας και να γεννηθούν επιχειρηματικές ιδέες. Ωστόσο, αν μπείτε στη διαδικασία να εκφράσετε τον δυναμισμό σας, με τον οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει δομικά στοιχεία και μπορεί να σας πάει ένα βήμα μπροστά. Τα λόγια του αέρα το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι παραπλάνηση και αποπροσανατολισμό και θα απομακρυνθείτε από το στόχο σας.

Για τους Ταύρους, το γεγονός πως ξέρετε πότε πατάτε γερά στα πόδια σας είναι σημαντικό σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε στη πρακτική πλευρά των πραγμάτων και καταστάσεων γύρω σας.

Για τους Διδύμους, η αντικειμενική αξία των πραγμάτων είναι ο οδηγός σας σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τις περιστάσεις παρόλο τη σκληρή δουλειά που οφείλετε να κάνετε.

Για τους Καρκίνους, φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από κάτι το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, η προθυμία και η διαθεσιμότητά σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά.

Για τους Λέοντες, η υπερβολή είναι μέρος των ενεργειών που λαμβάνουν χώρα σήμερα στο ουράνιο σκηνικό. Δώστε εξαρχής πλαίσιο και όρια όπου είναι απαραίτητο ώστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Παρθένους, η δημιουργική πορεία μιας κατάστασης θα είναι ο αντικειμενικός παράγοντας που θα σας δείξει σήμερα ποια ευκαιρία μπορείτε να αρπάξετε, όσο ακόμη αυτή είναι διαθέσιμη. Οι αμφιβολίες προέρχονται κυρίως από δικές σας ανασφάλειες.

Για τους Ζυγούς, δεν είστε υπεύθυνη/ος για όλα τα καλά ή τα κακά του κόσμου. Χαλαρώσετε σήμερα και παραιτηθείτε από τη προσδοκία πως ότι γίνεται γύρω σας εξαρτάται με κάποιον τρόπο από εσάς. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Για τους Σκορπιούς, εστιάστε στα νέα δεδομένα που έρχονται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και κερδίστε το πλεονέκτημα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν όλα όπως τα έχετε σκεφτεί εσείς προσωπικά αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει.

Για τους Τοξότες, η υπομονή είναι το σημαντικότερο πράγμα σήμερα γιατί σας δίνει το χρόνο να προχωρήσετε με σύνεση κάνοντας σταθερά βήματα. Αυτές τις ημέρες σας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσετε σωστά τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας αλλά και μέσα σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσετε αντιδράσεις. Η κριτική προς τους άλλους δεν θα είναι βοηθητική απεναντίας θα σας απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπάτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έχετε την εύνοια να κατανοήσετε βαθύτερα στρώματα, κάτω από την επιφάνεια και να αντιληφθείτε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων αλλά και τα δικά σας. Προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε κινητοποιείται σχετικά άμεσα ώστε να έχετε το πλεονέκτημα.

Για τους Ιχθύες, φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να σας δυσκολέψουν να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας σήμερα. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή να δείξετε τα ταλέντα σας και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας από άλλους με κάποιον τρόπο.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης