Image
Τρίτη 18 Απριλίου 2023 12:17 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 18/04 ΤΑΣΗ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα το πρωί πέρασε στο ζώδιο του Κριού αλλάζοντας τις ενεργειακές δυναμικές, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης αλλά και υπεραισιοδοξίας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα η οποία θα χρειαστεί να μετριαστεί, λόγω ότι ο Ερμής βρίσκεται στη «σκιά» του λίγο πριν αρχίσει την ανάδρομή του πορεία στις 22 Απριλίου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Θα πρέπει να ακολουθήστε την πιο δημιουργική οδό και όχι την πιο σύντομη. Ακόμη και αν δυσκολίες έρθουν στο δρόμο σας ή νιώθετε πως χρειάζεται έξτρα δύναμη για να ανταποκριθείτε θα πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Για τους Ταύρους, η διαχείριση των συναισθημάτων σας σήμερα και αύριο ενδέχεται να είναι πρόκληση για εσάς μιας και οι σκέψεις, οι πληροφορίες και νέα δεδομένα που έρχονται μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Μείνετε σταθερά σε μια κατάσταση/οδό την οποία εμπιστεύεστε και μην ρισκάρετε σε εφήμερα πράγματα.

Για τους Διδύμους, σήμερα και αύριο σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα εδάφη, να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Η διάρκεια μπορεί να μην είναι γνωστή ή το χρονικό πλαίσιο να μην σας παρέχει την ασφάλεια που ζητάτε, ωστόσο δίνονται ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας ωθούν να διεκδικείστε ότι δικαιωματικά σας ανήκει ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Οργανωθείτε κατάλληλα, με ευελιξία και σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι που αντικειμενικά αξίζει τον κόπο.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα ή να προχωρήσετε κατά βούληση στο δρόμο που έχετε επιλέξει εσείς θα είναι έντονη σήμερα. Νέες καταστάσεις μπορεί να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορείτε να πάρετε χαρά από δημιουργικές ασχολίες, αρκεί να πορευτείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Παρθένους, μια εκκίνηση σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα ανάλογο κόστος. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, αμφιβολίες και φόβοι δικοί σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σωστά θα πρέπει να εξετάσετε τα πάντα από την ρεαλιστική και αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα και αύριο αυξάνεται η θέληση να κάνετε πράγματα για άλλους (ή με την συμμετοχή των άλλων) είτε σε φιλικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Οποιαδήποτε εργασία κάνετε σε συνεργασία είναι μέρος της ιδιοσυγκρασία σας και μπορεί να προχωρήσει κατά βούληση.

Για τους Σκορπιούς, στόχοι οι οποίοι σχετίζονται με την εργασία σας ή μια δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να γίνει άμεσα, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται την δυναμική/βοήθεια άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθεί.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκές η σημερινή και η αυριανή ημέρα φέρνοντας ευκαιρίες να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα πράγματα ή καταστάσεις οι οποίες θέλετε να προχωρήσουν. Δημιουργικά ενδεχόμενα έρχονται ωστόσο θα πρέπει να κάνετε καλή εκτίμηση σχετικά με το πώς θα τα αναπτύξετε λόγω του Ερμή ανάδρομου που θα είναι ανάδρομος την επόμενη περίοδο.

Για τους Αιγόκερους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο. Δεν είναι απαραίτητο να τους δώσετε ενέργεια αν δεν το θέλετε. Ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ερμής είναι έτοιμος να αρχίσει την ανάδρομή του πορεία καλό θα είναι να προχωρήσετε κάνοντας σταθερά και με ασφάλεια βήματα. Προχωρήστε όπως νιώθετε καλύτερα.

Για τους Υδροχόους, σε επικοινωνιακά ζητήματα θα σας βοηθήσουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο δίνοντας ευκαιρίες να επεκταθείτε στον συγκεκριμένο τομέα. Ανταλλάξτε τις ιδέες σας και περάστε τα μηνύματά σας όπου νιώθετε πως μπορείτε μέσω της ομαδικής δουλειάς να έχετε από κοινού οφέλη. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε για κάτι και να πάρετε το χρόνο σας.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να ζωντανέψει σήμερα και αύριο ειδικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα ή κάτι που αφορά την συναισθηματική ή την υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ωστόσο με επιφυλακτικότητα σε οτιδήποτε νέο προκύπτει, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή που αρχίζει στις 22 του μηνός.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης