Image
Τρίτη 25 Απριλίου 2023 11:41 Ζώδια
 

Ζώδια 25/04 Προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα και θέματα σπιτιού. Η ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο διευκολύνει αυτή τη διαδικασία ωστόσο η σχέση του Άρη με τον Χείρωνα και τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια τα οποία συνδυάζοντας την λογική με τα συναισθήματα που νιώθετε θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η υπομονή και η κατανόηση είναι τα σημαντικά κλειδιά σήμερα για το ζώδιο σας. Είτε νιώθετε πως δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητή/ός είτε δεν είναι κατανοητά όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή γύρω σας καλό θα ήταν να κάνετε μια προσπάθεια να κρατηθούν οι ισορροπίες κυρίως μέσα σας γιατί ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να θολώνει τα νερά.

Για τους Ταύρους, πολλές σκέψεις έχετε στο μυαλό σας αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να τις ταξινομήσετε. Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να μην είναι τόσο βοηθητική για να βάλετε όρια και πλαίσιο ωστόσο μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο πέρα όσον αφορά την καλύτερη κατανόηση. Ο Ερμής ανάδρομος θέλει προσοχή όσον αφορά τις αποφάσεις. Σκέψεις μπορείτε να κάνετε όσες θέλετε.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να αυξήσετε τα κέρδη που λαμβάνετε είναι σημαντική και σίγουρα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνετε μέσα από ρεαλιστικές προσδοκίες μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής. Μέχρι την στιγμή της οικονομικής στήριξης καλό θα ήταν να μην κάνετε περιττά έξοδα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας και να αξιολογήσετε η ίδια/ο ίδιος τις περιστάσεις. Το πλαίσιο και τα όρια αυτή την στιγμή καλείστε να τα βάλετε εσείς, ανεξάρτητα τις απαιτήσεις που έχουν πιθανά οι άλλοι από εσάς. Ο Ερμής ανάδρομος είναι υποστηρικτικός προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Λέοντες, η προσωπική σας ευημερία σήμερα έρχεται κυρίως από την επαφή με τα βαθύτερα σας συναισθήματα παρά από υλικά αγαθά. Ζητήματα που εκκρεμούν δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μπορέσετε να τα εξετάσετε βαθύτερα, να κάνετε την προσωπική σας ενδοσκόπηση και να βρείτε λύσεις. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να αναμοχλεύει καταστάσεις αλλά είναι για καλό.

Για τους Παρθένους, το γεγονός πως άλλοι δεν είναι σύμφωνοι με τις δικές σας ιδέες ή δράσεις δεν σημαίνει πως εκείνοι έχουν δίκιο και εσείς είστε σε λάθος δρόμο. Σήμερα καλό θα ήταν να μην περιμένετε την έγκριση από τους γύρω σας, όσο και αν θέλουν το καλό σας, και να εξετάσετε τα πράγματα από την δική σας προσωπική σκοπιά αρκεί να είστε σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Ζυγούς, είναι γεγονός ότι πολλές φορές η δική σας ικανότητα έρχεται ως αντανάκλαση από την ικανοποίηση ή μη του ανθρώπου που έχετε απέναντι σας. Αν εκείνος είναι χαρούμενος σημαίνει πως έχετε κάνει καλά την δουλειά σας. Σήμερα ο σκοπός είναι να συντονιστείτε με τις δικές σας ανάγκες χωρίς να περιμένετε απαραίτητα επιβεβαίωση από κανέναν γύρω σας. Είναι σημαντικό να κάνετε αναθεωρήσεις σχετικά, τώρα με τον Ερμή ανάδρομο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια καλή θέση για το ζώδιο σας ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια εσωτερική κυρίως σύγκρουση μεταξύ των συναισθημάτων σας και των σκέψεων σας κυρίως λόγω του Ερμή ανάδρομου. Η λύση είναι να δώσετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρεθεί η ισορροπία και να μην αφεθούν τα συναισθήματα ανεξέλεγκτα.

Για τους Τοξότες, τα συναισθήματα σήμερα αναδύονται χωρίς την άδεια σας και μπορεί να νιώσετε πως χάνετε μέρος της αισιοδοξίας σας. Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές όπως σήμερα με την Σελήνη στον Καρκίνο ζητείται να έρθετε σε επαφή με οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο πια στην ζωή σας και να κάνετε τις ανάλογες ενέργειες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας δεν υπόσχεται μεγάλη δυναμική όσο αφορά τις κοινωνικές ή επαγγελματικές δράσεις σας αλλά βοηθά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο δίνεται η ευκαιρία να διασαφηνιστούν ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες για ένα περισσότερο δημιουργικό μέλλον μαζί.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον Καρκίνο αλλάζει το σκηνικό γύρω σας κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα. Σήμερα δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας και να υπάρξει καλύτερη ετοιμότητα βγαίνοντας στην δράση.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Καρκίνο σας ευνοεί σε αρκετούς τομείς σήμερα δίνοντας εμπνεύσεις και πηγές δημιουργίας. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό το μονοπάτι γιατί χρειάζεται να περάσετε από βαθιά κανάλια και έχουμε και Ερμή ανάδρομο αλλά είναι σίγουρα αποτελεσματικό και κυρίως δημιουργικό.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης