Image
Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 11:01 Ζώδια
 

Ζώδια 27/04 Ασχοληθείτε με πραγματικές αξίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας εκφράζουν αλλά οι δυσαρμονικές της σχέσεις με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και την περίοδο Εκλείψεων που διανύουμε ενδέχεται να μην σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Παρόλα αυτά μην απογοητεύστε, προχωρήστε με θέληση και ενθουσιασμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε στις θετικές πλευρές μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει με κατανόηση και με σκοπό να βρεθεί λύση. Ο ενθουσιασμός είναι σύμμαχός σας αλλά καλό θα είναι για σημαντικές αποφάσεις να περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Ταύρους, σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να κάνετε ενήλικες υποχωρήσεις ακόμη και αν βρεθείτε κάτω από πίεση γιατί έχετε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα σας. Η αγάπη, η συμπόνια και η υπομονή είναι αρετές οι οποίες θα κινητοποιηθούν σήμερα και θα είναι πολύ χρήσιμες.

Για τους Διδύμους, η ισορροπία είναι σημαντική σήμερα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία κάθε είδους, τις εμπορικές δοσοληψίες και τις κοντινές μετακινήσεις. Η βοήθεια που μπορείτε να παρέχετε αυτή τη στιγμή είναι ανεκτίμητη ωστόσο καλό θα είναι να μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη για κανέναν λόγο.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να βρείτε ισορροπία σε τομείς που είναι κινητοποιημένοι αυτή την στιγμή θα είναι έντονη και θα φέρουν βαθύτερη κατανόηση σε θέματα που σας απασχολούν. Η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ταξινομήσετε καλύτερα το χρόνο και την ενέργεια σας κυρίως σε οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να απομονώσετε το γύρω θόρυβο και να αισθανθείτε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω και μέσα σας αυτή τη στιγμή. Η επαφή με τις πραγματικές προσωπικές σας ανάγκες θα σας βοηθήσει να μην αναλώνεστε σε πράγματα τα οποία δεν οδηγούν εκεί που θέλετε. Εστιάστε στην κατεύθυνση που σας λέει η καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, ακόμη και αν η ημέρα είναι απαιτητική και οι υποχρεώσεις τρέχουν είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε χρόνο για να ξεκουράσετε κυρίως το κεφάλι σας από τις πολλές σκέψεις. Η προσήλωση προς ένα στόχο θα είναι βοηθητική και η Σελήνη στον Λέοντα υπόσχεται πως θα κατευθυνθείτε σταθερά προς εκεί που θέλει η καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, άνθρωποι που σας αγαπούν και σας εκτιμούν σήμερα είναι κοντά σας με κάποιον τρόπο και σας βοηθούν. Η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία θα πάρετε χαρά και κυρίως είναι συμβατά με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ωστόσο μην υπερβάλλετε όσο αφορά τις δυνάμεις σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ζυγίζετε καλά τις περιστάσεις και κρατάτε απόσταση από οτιδήποτε δεν νιώθετε πως είναι συμβατό με τις επιθυμίες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει σθένος και δύναμη να προχωρήσετε αλλά ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να θολώσει τα νερά και να μπερδευτείτε από αυτό που βλέπετε.

Για τους Τοξότες, σήμερα απαντήστε με χιούμορ σε προκλήσεις και μην δώσετε πολύ σημασία τι γίνεται γύρω σας. Η Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να μην φορτιστείτε χωρίς λόγο και να μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν οδηγεί πουθενά.

Για τους Αιγόκερους, η ενέργεια να διευθετήσετε καταστάσεις υπάρχει αλλά είναι στο δικό σας χέρι αν τελικά θα το κάνετε ή θα αφεθείτε σε ψυχικές φορτίσεις να σας απομακρύνουν από το στόχο σας. Σήμερα μόνο το σταθερό έδαφος είναι το κατάλληλο σημείο για να ρίξετε το «βάρος».

Για τους Υδροχόους, αν τα θεμέλια που έχετε βάλει είναι συναισθήματα αγάπης και σεβασμού τότε η σημερινή ημέρα θα είναι δημιουργική και μπορεί να σας πάει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον σκοπό σας. Η εκτίμηση είναι σημαντική είτε συναναστραφείτε με φίλους, είτε τον άνθρωπο σας είτε τους συνεργάτες σας σήμερα.

Για τους Ιχθύες, η επαφή της καρδιάς και του νου είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα με τις πλανητικές δυναμικές να σας σπρώχνουν να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα πριν από κάθε σας κίνηση. Καλό θα είναι να είστε ειλικρινής όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης