Image
Σάββατο 29 Απριλίου 2023 12:16 Ζώδια
 

Ζώδια 29/04 Μέσα από τις δοκιμασίες αποδεικνύεται η αξία και η αντοχή των πραγμάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας τις επιθυμίες σας σε προτεραιότητα. Η σχέση της με τον Κρόνο συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και την περίοδο των Εκλείψεων που διανύουμε μπορεί να δημιουργούν κάποιες εντάσεις και οι σχέσεις κυρίως να περνάνε από διάφορες δοκιμασίες ωστόσο με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η αξία και η αντοχή τους στο χρόνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η υπομονή είναι αρετή και εσείς σήμερα χρειάζεται να την εξασκήσετε αν θέλετε να φέρετε θετικό αποτέλεσμα στο σπίτι ή την εργασία σας. Καλό θα ήταν να εστιάσετε στις θετικές πλευρές μιας κατάστασης και να μείνετε εστιασμένη/ος στη μεγάλη εικόνα.

Για τους Ταύρους, είναι αξιοθαύμαστο πως μπορείτε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να κάνετε ενήλικες υποχωρήσεις παρόλο που βρίσκεστε υπό πίεση. Η ανταμοιβή είναι αλήθεια πως σας κρατά σταθερή/ό σε σχέση με τις επιθυμίες σας και σας παρακινεί να παραμένετε ακλόνητη/ο προς το στόχο σου.

Για τους Διδύμους, είναι αλήθεια πως οι ευγενικοί σας τρόποι και η ευελιξία σας, σας έχουν βγάλει πολλές φορές από μια δύσκολη θέση και αυτά τα ταλέντα είναι βοηθητικά σήμερα. Η ικανότητα σας να ισορροπείτε μια συζήτηση είναι σημαντικό κατόρθωμα. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κινητοποιήσετε αυτό το ταλέντο και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία για να φέρετε μια κατάσταση στα μέτρα σας.

Για τους Καρκίνους, η ισορροπία είναι η πρόκληση της ημέρας για εσάς. Σήμερα χρειάζεται να αξιολογήσετε καλά όποια κατάσταση κινητοποιείται και να ταξινομήσετε κατάλληλα το χρόνο, την ενέργεια που θα δώσετε ακόμη και το οικονομικό κόστος, αν προκύψει. Η βοήθεια που παρέχετε είναι ανεκτίμητη και η εξυπηρέτηση λύτρωση για κάποιον που έχει ανάγκη.

Για τους Λέοντες, η επαφή με τα συναισθήματα σας είναι ανεκτίμητη και η Σελήνη τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κλείσετε τα μάτια και να έρθετε σε επαφή με την καρδιά σας. Για να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία δεν χρειάζονται βασιλικά έξοδα. Μπορείτε να απομονώσετε τον εξωτερικό θόρυβο και να πάτε σε βαθύτερα στρώματα κατανόησης για κάτι που σας απασχολεί χωρίς να σας μπλοκάρουν οι σκέψεις.

Για τους Παρθένους, όσο και αν είναι απαιτητική η μέρα σας και οι υποχρεώσεις σας θέλουν προσηλωμένη/ο σε έναν στόχο, σήμερα χρειάζεται να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο ξεκούρασης. Θα μπορούσατε απλά να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο ή να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους αγαπημένους.

Για τους Ζυγούς, συναισθήματα μοναξιάς μπορεί να κινητοποιούνται τις τελευταίες ημέρες ακόμη και αν βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάτε ή ανθρώπους που σας κρατούν σε εγρήγορση με εργασιακά θέματα. Δώστε χώρο να ασχοληθείτε με πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά. Δεν είναι σίγουρο πως θα αλλάξει η διάθεση σας αλλά είναι απόλυτα κατανοητό και αποδεχτό να μην κουμπώνετε με όλα και όλους κάποιες στιγμές.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται αυτοπαρατήρηση όσο αφορά τις κινήσεις και τα λόγια που ακούτε ή/και που λέτε εσείς η/ο ίδια/ος του. Ζυγίστε καλά τις περιστάσεις και απαντήστε κρατώντας μια διπλωματική στάση. Όποιες και αν είναι οι αμφιβολίες σας, οι απορίες σας ή είσαι σίγουρη/ος για κάτι, προσέξτε μήπως τα λόγια σας προκαλέσουν δυναμικές που δεν ωφελούν το στόχο σας.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται κάποιοι να σας προκαλούν ή να νιώθετε πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας αυτές τις ημέρες. Σίγουρα δεν είναι αλήθεια (όσον αφορά το δεύτερο), αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στην οποιαδήποτε πρόκληση με χιούμορ και καλή διάθεση.

Για τους Αιγόκερους, είναι στο χέρι σας αν θα αναλωθείτε σε πράγματα που σας φορτίζουν ή θα επιλέξετε να μείνετε αποστασιοποιημένη/ος. Καλό θα ήταν να επιλέξετε με σύνεση να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν ή είναι τελείως απαραίτητα και να μην ρισκάρετε να πατήσετε σε εδάφη που είναι αμφίβολο αν θα βρείτε τη στήριξη που έχει ένα στέρεο έδαφος. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Για τους Υδροχόους, αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια γραμμή που τα θεμέλια της είναι συναισθήματα αγάπης, φροντίδας και σεβασμού, είστε σε καλό δρόμο. Η εκτίμηση είναι κάτι που κερδίζεται και δεν μπορείτε να την απαιτήσετε αν ο χρόνος μέχρι τώρα δεν ήταν αρκετός ώστε να χτιστεί στέρεο έδαφος στη σχέση σας με άλλους ανθρώπους.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα πριν αποφασίσετε να κάνετε μια κίνηση. Μπορεί να έχετε δίκιο για μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη αλλά μπορεί ο φόβος ή ο θυμός σας να μην σας αφήνουν να εξετάσετε όλες τις πλευρές. Αν ισχύει αυτό μπορεί να έχετε καταλήξει σε λάθος συμπέρασμα. Όπως και να ‘χει η ειλικρίνεια και η αγάπη θα είναι τα κίνητρα για να επαναφέρετε την ισορροπία.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης