Image
Τρίτη 09 Μαΐου 2023 10:54 Ζώδια
 

Ζώδια 09/05 Νέα πράγματα γίνονται σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα φέρνοντας την τάση να θελήσετε να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα. Η σύνοδος Ήλιου/Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις για ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Γενικότερα, λόγω και του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. Κινηθείτε σταθερά και σε ρεαλιστικές βάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνο τους σήμερα χωρίς να πιέσετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ενδέχεται οι δυσκολίες να είναι περισσότερες αν το κάνετε λόγω του Ερμή ανάδρομου. Καλό επίσης θα είναι να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε καταστάσεις οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα επιθυμούσατε αλλά να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα.

Για τους Ταύρους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ωστόσο μην προβείτε σε τελικές αποφάσεις. Αφεθείτε στη ροή και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται. Είναι καλή ημέρα για δράσεις που έχουν αντικειμενικό υπόβαθρο.

Για τους Διδύμους, ενδέχεται σήμερα κάποιες καταστάσεις να σας βάλουν σε σκέψεις ή για δικούς σας λόγους να μην είστε διαθέσιμη/ος όπως είστε συνήθως. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο και αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας αν αυτό είναι που θα σας ξεκουράσει. Λόγω του Ερμή ανάδρομου είστε περισσότερο ευάλωτη/ος από ότι συνήθως.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη πέρασε απέναντί σας σήμερα και αύριο φέρνοντας την ευκαιρία να δείτε σχέσεις και συνεργασίες με μια πιο ρεαλιστική ματιά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε τα συναισθήματά σας στην άκρη, ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε με αντικειμενικά δεδομένα ώστε να υπάρξει μια παραγωγική συνέχεια. Κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Λέοντες, εργασιακά ζητήματα ζητούν χρόνο από το πρόγραμμά σας και είναι ευκαιρία σήμερα να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι αρωγοί στα σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή για το άμεσο μέλλον σας ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε τελικές αποφάσεις πριν ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, κινείται ακόμη σε ανάδρομη πορεία ωστόσο η Σελήνη υποστηρικτικά από τον Αιγόκερω μπορεί να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε θελήσετε να ασχοληθείτε σήμερα. Θα ήταν φρόνιμο να δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει πολύ και θέλετε να παραχθεί ένα δημιουργικό για εσάς αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι λόγω κυρίως του Ερμή ανάδρομου. Είναι σημαντικό να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείτε ευέλικτα ειδικά τη στιγμή που μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα.

Για τους Σκορπιούς, εξετάστε τα πράγματα σήμερα αντικειμενικά και προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από συναισθηματισμούς. Η συγκεκριμένη ημέρα ζητά διαφάνεια και να εκφραστείτε αληθινά ωστόσο θα πρέπει να σεβαστείτε τις συναισθηματικές φορτίσεις και ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Λειτουργήστε με εν-συναίσθηση χωρίς να χάσετε την αντικειμενικότητά σας. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με ευελιξία αλλά κάνοντας σταθερά βήματα.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο, είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα. Η αντικειμενική ματιά θα πρέπει να είναι ενεργή ακόμη και αν εκ φύσεως θέλετε να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία. Λειτουργήστε με προσοχή όσον αφορά κυρίως τα οικονομικά σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά η οποία είναι πιο οικεία για εσάς. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε πιο σωστά με τους άλλους και να δείξετε τις ικανότητές σας στο ευρύ κοινό μέσα από τα επιτεύγματά σας. Λόγω του Ερμή ανάδρομου οι καθυστερήσεις ή κάποια εμπόδια είναι στο μενού των ημερών.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία και την εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Δώστε χρόνο σε ότι κάνετε και μείνετε σε μία καθαρά αντικειμενική και ρεαλιστική οδό. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να δυσκολεύει τα πράγματα αλλά η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά προς εσάς.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό ή/και φιλικό επίπεδο σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Προτάσεις που γίνονται μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιαυτό καλό θα είναι να συμμετέχετε όπου αυτό είναι εφικτό ακόμη και αν λόγω του Ερμή ανάδρομου θα πρέπει να τα εξετάσετε εκ νέου μετά τα μέσα Μαΐου. Δείτε τις καταστάσεις από την αντικειμενική τους πλευρά.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης