Image
Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 10:26 Ζώδια
 

Ζώδια 29/05 Μέχρι το μεσημέρι ασχοληθείτε με δημιουργικά εγχειρήματα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το απόγευμα, απέναντι από τον Ποσειδώνα. Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εστιασμένη/ος σε αυτό που κάνετε γιατί εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να συμβούν λάθη. Αποφύγετε σημαντικές δράσεις από τις 3μμ έως τις 6μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορα θέματα προκύπτουν αυτή τη στιγμή προς τακτοποίηση και δίνεται η μέγιστη βοήθεια για να προβείτε σε ανάλογες ενέργειες. Χρησιμοποιείστε ότι μέσα διαθέτετε και εκμεταλλευτείτε τις συνδέσεις σας με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά και μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν ειδικά μέχρι το μεσημέρι και μην σπαταληθείτε άνευ λόγου σε περιττές δράσεις.

Για τους Διδύμους, προσωπικά σας ζητήματα είναι στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής τους. Οι ευκαιρίες σας δίνονται, ειδικά μέχρι το μεσημέρι και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με αντικειμενικότητα.

Για τους Καρκίνους, σεβαστείτε τους χρόνους και την διάθεσή σας σήμερα την στιγμή που προσανατολίζεστε προς μια κατεύθυνση ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Η πλανητική δυναμική υπάρχει αλλά θα πρέπει να κάνετε σταθερά και ρεαλιστικά βήματα.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό σήμερα να κινηθείτε προς μια οδό η οποία σας δίνει προσωπική ικανοποίηση και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας. Η επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να βοηθήσει προς αυτό το στόχο ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Για τους Παρθένους, δημιουργική ημέρα η σημερινή ειδικά μέχρι το μεσημέρι και εσείς καλείστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να εκφράσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στο κόσμο έξω. Ανεξάρτητα τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν κινηθείτε σταθερά προς αυτή τη κατεύθυνση και είναι σίγουρο πως δεν θα χάσετε.

Για τους Ζυγούς, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Ταξινομείστε πολύ καλά τις σκέψεις σας ώστε να μπουν σε παραγωγικό καλούπι και εστιάσετε μόνο σε ότι μπορεί πραγματικά να φέρει ανάπτυξη αυτή τη στιγμή ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ειδικά μέχρι το μεσημέρι υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με αυτό που έχετε προγραμματίσει ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια. Μια υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα ειδικά αν συναντήσετε ανθρώπους του κύκλου σας ή άτομα που ανήκουν σε ομάδες.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν από προχτές ή μια δραστηριότητα στη ζωή σας στην οποία επενδύετε ενέργεια αυτή τη περίοδο. Ο καταλληλότερος δρόμος για να μπορέσετε να βγάλετε άκρη είναι να σκεφτείτε αν είναι σημαντικό αυτό που κάνετε και πόσο πολύτιμο είναι για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Ακολουθώντας αυτή την οδό ειδικά μέχρι το μεσημέρι θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

Για τους Αιγόκερους, στοχευμένες κινήσεις είναι αλήθεια πως κάνετε εκ φύσεως. Αν ακολουθήσετε και τις εμπνεύσεις σας ειδικά μέχρι το μεσημέρι είναι σίγουρο πως θα σας οδηγήσουν σε έναν καθολικά παραγωγικό δρόμο. Αφήστε στην άκρη για λίγο ότι δεν μπορεί να δώσει τους καρπούς του αυτή τη στιγμή και δώστε τη δυναμική σας σε ότι μπορεί να φανεί η δυναμική του άμεσα.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις σήμερα ειδικά μέχρι το μεσημέρι υπάρχει η τάση να σας κρατήσουν λίγο πίσω αν το επιτρέψετε και εσείς. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί οπότε μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε σκέψεις ή καταστάσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνδέσεις γενικότερα έχουν έρθει στο προσκήνιο από προχτές. Αν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Αν όχι, αφήστε το για μια άλλη στιγμή που θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης