Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023 12:59 Επιστήμη
 

Δωρεά Ψηφιακού Ηλεκτροκαρδιογράφου στο ΕΛΜΕΠΑ από το «Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης»

Στη δωρεά ενός σύγχρονου ψηφιακού ηλεκτροκαρδιογράφου για τον εξοπλισμό του ιατρείου του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) προχώρησε το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΉΤΗΣ». Δωρητής ήταν ο κύριος Βασίλειος Βασιλειάδης προς τιμήν της μητέρας του Αικατερίνης Βασιλειάδη, η οποία εν ζωή ήταν εκλεκτό μέλος του ΔΣ του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΉΤΗΣ».

Η παράδοση-παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Πρυτανείας όπου από πλευράς Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου παρευρέθηκαν ο Πρύτανης Νικόλαος Κατσαράκης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης Καθηγητής Φώτιος Μαυροματάκης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας Σπυρίδων Αποστολάκης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας Αγλαΐα Καραλή, ο γιατρός Επαμεινώνδας Μαριδάκης και η νοσηλεύτρια Μαρία Καραπιπεράκη. ενώ από πλευράς του «ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΉΤΗΣ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΣ Σκευώ Μπιζιώτη, η Αντιπρόεδρος Πόπη Λυδατάκη, το Μέλος Μαρία Αντωνογιαννάκη και το Μέλος Φώφη Καρουζάκη.

Η Πρόεδρος του ΔΣ Σκευώ Μπιζιώτη ενημέρωσε τον Πρύτανη και τα μέλη της κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ για το Δίκτυο και τις δράσεις του ενώ από την πλευρά του ΕΛΜΕΠΑ, ο Πρύτανης παρουσίασε συνολικά το Πανεπιστήμιο και τον κοινωνικό του χαρακτήρα και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δικτύου για τη δωρεά τους.


Κάντε Like το daypress.gr