Χαλκιδική: Πέθανε η 46χρονη αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό – Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καβγά στη μέση του δρόμου
Την τελευταία της πνοή άφησε η 46χρονη αστυνομικός η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Απρίλιο σε τροχαίο στην περιοχή της Χαλκιδικής. Η 46χρονη αστυνομικός νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο όταν τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου παρασύρθηκε από φορτηγό στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης προσπάθησε μαζί με τον συνάδελφο της να διευθετήσει επεισόδιο μεταξύ ενός 33χρονου κι ενός 26χρονου.
Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες τόσο η 46χρονη αστυνομικός και ο 33χρονος παρασύρθηκαν από φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και ο 33χρονος να χάσει τη ζωή του.
madata.gr