Image
Παρασκευή 08 Αυγούστου 2025 16:05 Αθλητισμός
 

Μπάσκετ: 8 άτομα κατηγορούνται για απειλές σε διαιτητές των τελικών ΟΣΦΠ-ΠΑΟ


Η ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων που φέρονται να απείλησαν διαιτητές μετά τους τελικούς της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στις 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2025.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κατηγορούμενοι πραγματοποίησαν επανειλημμένες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς και έστειλαν απειλητικά, υβριστικά μηνύματα σε τρεις διαιτητές, μία γυναίκα και δύο άνδρες, μέσω social media.

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας ταυτοποίησε τους εμπλεκόμενους έπειτα από έρευνες και αυτεπάγγελτη προανάκριση. Σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Το σχετικό υλικό έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Οι απειλές εκτοξεύτηκαν λίγες ώρες μετά τη λήξη των αγώνων, σε κλίμα έντασης μεταξύ των φιλάθλων.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει σύντομα στα δικαστήρια, με τις Αρχές να τονίζουν ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα μένουν ατιμώρητες.

Διαβάστε ακόμα: Κύπελλο Ελλάδας 2025-26: Η κλήρωση του προκριματικού γύρου – Όλα τα ζευγάρια

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr