Image
Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 10:53 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 28/03 Κάντε επιδέξιες κινήσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα καλό θα είναι να μην αναλάβετε να κάνετε σημαντικές δράσεις μέχρι τις 12μιση το μεσημέρι γιατί η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Μετά το πέρας αυτού του φαινομένου η σύνοδός της με τον Άρη ενεργοποιεί την ευνοϊκή του σχέση με τον Κρόνο και συνδυαστικά με τα ταλέντα σας μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια, πηγαίνοντας πιο κοντά σε ένα στόχο που έχετε θέσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέλετε να ταράξετε τα νερά και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να το κάνετε σήμερα. Η οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα η ιδιωτική σας ζωή χρειάζεται την αγάπη, την θαλπωρή και την φροντίδα σας οπότε καλό είναι να ασχοληθείτε σχολαστικά με αυτούς τους τομείς.

Για τους Ταύρους, η δυναμική της ημέρας με την Σελήνη στον Καρκίνο μαζί με τον Άρη σας ωθεί να εστιάσετε σε επικοινωνιακά ζητήματα αλλά θα χρειαστεί να βάλετε όλη τη μαεστρία που διαθέτετε στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Οι νοητικές διεργασίες δεν είναι πολύ χρήσιμες σήμερα, καλύτερα να μιλήσει η καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών κινητοποιεί η Σελήνη στον Καρκίνο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα και οι σχέσεις ενδέχεται να μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα. Η νοητική διεργασία που συνήθως κάνετε μπορεί να σας βοηθήσει αλλά η καρδιά είναι αυτή που αποφασίζει τι πραγματικά/αληθινά θέλετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και αύριο, σας δίνει ενέργεια ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας. Χρειάζεται σύνεση στις δράσεις σας και κυρίως να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Η βοήθεια και η στήριξη από ανθρώπους που αγαπάτε ή/και εκτιμάτε θα είναι σημαντική.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη κινητοποιεί πολύ προσωπικούς βαθύτερους τομείς και μπορείτε να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα που νιώθετε αλλά το υπόλοιπο ουράνιο σκηνικό δεν υποστηρίζει βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις ή συμπεράσματα. Αν έχετε τη θέληση να εξετάσετε τα δεδομένα με ηρεμία, θα είναι πολύ εποικοδομητική η διεργασία.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Καρκίνο συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σας σπρώχνει να βρεθείτε με φίλους, ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων που σας ενώνει ένας σκοπός και θα είναι μια πολύ παραγωγική στιγμή. Ωστόσο θέλει χαμηλούς τόνους και ευελιξία για να πετύχει. Διαφορετικά αντιρρήσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από αυτό το στόχο.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα με κάποιο τρόπο βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα με την Σελήνη στον Καρκίνο. Ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θέλει εγκράτεια και καλή ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει που βάζετε ή βάζουν άλλοι στην συνεργασία σας ή στο σπίτι σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας ωστόσο στον ουράνιο θόλο, πλανητικές ενέργειες αναμοχλεύουν πολλές ψυχικές σας καταστάσεις. Η ισορροπίες είναι λεπτές και είναι σίγουρο πως καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσετε την ζυγαριά σταθερή σε ισορροπία.

Για τους Τοξότες, ο ουράνιος θόλος δίνει πολλές προκλήσεις και ενδέχεται με την Σελήνη στον Καρκίνο να νιώσετε ένα είδος ασφυξίας ή περιορισμού. Ακόμη και αν έχετε δίκιο, χρειάζεται σύνεση και προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε καταστάσεις σήμερα και αύριο.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με συναισθήματα και ανθρώπους, που με κάποιον τρόπο πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Η καλή διαχείριση εξαρτάται από εσάς και την όρεξη που έχετε να ασχοληθείτε και να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Υδροχόους, ανησυχία σε συναισθηματικό επίπεδο φέρνει η Σελήνη στον Καρκίνο και μπορεί να μην είστε έτοιμη/ος να την διαχωριστείτε. Σήμερα θα είναι σοφό να μην προβείτε σε δράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ελέγξτε όλα τα δεδομένα.

Για τους Ιχθύες, η θέση της Σελήνης στον Καρκίνο σας ευνοεί και μπορείτε να ασχοληθείτε με δημιουργικές διεξόδους καθώς και οτιδήποτε στηρίζεται στην άυλη πραγματικότητα. Επίσης είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν παιδιά.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης