Image
Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 10:42 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 24/04 Επανεκτίμηση προσωπικών επιθυμιών – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας σε προτεραιότητα την ανάγκη για επικοινωνία και επαφή. Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα κλείνει σιγά σιγά και σας ωθεί να επανεκτιμήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες ακόμη και αν αυτό θα μπορούσε να σας πληγώνει. Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής σας, σας βοηθά να γίνετε περισσότερο διεκδικητική/ός σχετικά με αυτό που δικαιούστε όσες δυσκολίες και αν φέρνει ο Ερμής ανάδρομος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορα προσωπικά ζητήματα είναι ενεργά τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να τα εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή αλλά κυρίως ευαισθησία. Εστιάστε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να αναπτυχθεί αυτή τη στιγμή και μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στα βήματά σας μιας και οι σκέψεις σας μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι απόλυτα τεκμηριωμένες και αντικειμενικές. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να οδηγούν τα βήματά σας και να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός για αποφάσεις που παίρνετε.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη κινείται και σήμερα στο ζώδιό σας δίνοντας χάρη στις κινήσεις σας και φέρνοντάς σας σε επαφή με επιθυμίες που θέλετε να βρουν δημιουργική διέξοδο. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους ειδικά με αυτούς που συνεργάζεστε και έχετε ένα κοινό στόχο.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιό σας και η δυσαρμονική σχέση με τον Χείρωνα είναι η κύρια πλανητική δυναμική ειδικά για εσάς αυτές τις ημέρες. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα πρέπει να κινηθείτε με διπλωματία χωρίς παρορμητισμούς όσα εμπόδια και αν έρχονται αυτή τη στιγμή στο δρόμο σας ή νιώθετε απογοήτευση.

Για τους Λέοντες, φίλοι είναι κοντά σας και άνθρωποι μπορούν να σας στηρίξουν σχετικά με κάτι που είναι ανοιχτό και σας δημιουργεί άβολα συναισθήματα αυτές τις ημέρες. Διάφορες δικές σας ψυχικές φορτίσεις είναι κινητοποιημένες και καλό θα είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως αυτές τις ημέρες που διανύετε έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ζητούν την ενέργειά σας. Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια πως μπορείτε παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια με καλό προγραμματισμό και αντικειμενική σκέψη να αντεπεξέλθετε σε ότι σας ζητείται.

Για τους Ζυγούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας προβληματίζουν αυτές τις ημέρες και να νιώθετε πως πρέπει να δράσετε με κάποιον τρόπο. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους ώστε να φανεί όλη η δυναμική τους. Μετά, μπορείτε να δράσετε περισσότερο αντικειμενικά και σωστά προς την κατεύθυνση που θα επιλέξετε.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας σίγουρα σας έχει βάλει σε σκέψεις τις τελευταίες ημέρες ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά νου πως η ανάδρομή του πορεία φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμότητες προς επίλυση παρά κάτι καινούργιο. Γιαυτό, δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και περιμένετε μέχρι να έχετε σφαιρική άποψη για το τί συμβαίνει. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε με επιτυχία.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες έχει φέρει στην επιφάνεια η Σελήνη τις τελευταίες ημέρες και με τον Ερμή ανάδρομο (χορηγό της Σελήνης στους Διδύμους) δεν είναι σίγουρο πως είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην μπείτε σε δυναμικές χωρίς να έχετε εξετάσει όλα τα δεδομένα αντικειμενικά και όχι με βάση της ψυχικές σας φορτίσεις.

Για τους Αιγόκερους, η σχέση του Άρη με τον Χείρωνα επηρεάζει προσωπικούς σας τομείς αυτές τις ημέρες και ίσως σας έχει φέρει απογοητεύσεις. Καλό θα είναι να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να τα πιέσετε ή να επέμβετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Μετά, μπορείτε να είστε περισσότερο αντικειμενική/ός σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε.

Για τους Υδροχόους, πολλές πλανητικές δυναμικές αυτές τις ημέρες στον ουράνιο θόλο οπότε ακόμη και αν έχετε όλη την καλή θέληση μπορεί να είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε όπως θα επιθυμούσατε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χώρο στις καταστάσεις και να εξετάζετε τα πάντα μόνο από την αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα αυτές τις ημέρες και είναι αλήθεια πως δεν είναι εύκολο να βρείτε την άκρη του κουβαριού. Δώστε χώρο και χρόνο στις καταστάσεις ώστε να μπορέσετε να μείνετε σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα μπροστά σας ακόμη και να είναι διαφορετική από αυτή που θα επιθυμούσατε.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης