Image
Πέμπτη 05 Ιουνίου 2025 11:25 Ελλάδα
 

Εντοπίστηκε το όπλο του 49χρονου Τούρκου που πυροβόλησε κατά πρακτόρων της ΕΥΠ


Εντοπίστηκε το όπλο του 49χρονου Τούρκου που πυροβόλησε κατά πρακτόρων της ΕΥΠ, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο βρέθηκε μέσα σε χωράφια, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αμάξι, στην περιοχή Λαγκαδίκια, πριν την Ασπροβάλτα.

Ακόμη, η Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση σε σπίτια Τούρκων, σε Έβρο, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ναρκωτικά και φυσίγγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη.

Το χρονικό των πυροβολισμών κατά πρακτόρων της ΕΥΠ 
Στο εν λόγω επεισόδιο, άνδρες της ΕΥΠ με δύο οχήματα (μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο) παρακολουθούσαν διακριτικά το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Τούρκοι. Το όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και τότε το ένα όχημα των ανδρών της ΕΥΠ σταμάτησε σε απόσταση 300 μέτρων από το βενζινάδικο, στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Τούρκοι αντιλήφθηκαν πως βρίσκονται υπό παρακολούθηση με αποτέλεσμα ο συνοδηγός του οχήματος να κατέβει από το όχημα και να πυροβολήσει με το πιστόλι 9mm, τουλάχιστον πέντε φορές κατά των στελεχών της ΕΥΠ.

.enikos

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr