Image
Τρίτη 12 Αυγούστου 2025 14:25 Διεθνή
 

Φιλιππίνες – Φρίκη με 35χρονη πρώην καλλονή: Απήχθη, βασανίστηκε και βρέθηκε δεμένη στον βυθό της θάλασσας


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει σοκάρει τη Φιλιππίνες. Η 35χρονη Ακουένε Αραντάζα, πρώην νικήτρια καλλιστείων, βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια απαγωγέων που την άρπαξαν μέρα μεσημέρι από παντοπωλείο στην πόλη Ορμόκ.

Στις 31 Ιουλίου, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το στιγμιότυπο που ένα μαύρο Toyota Wigo σταματά μπροστά της. Τρεις ένοπλοι βγαίνουν, την αρπάζουν και την σπρώχνουν με τη βία μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες τη δολοφόνησαν και έδεσαν το σώμα της με σχοινιά και αλυσίδα, προσθέτοντας πέτρες για να το κρατήσουν στον βυθό.

Στις 4 Αυγούστου, ψαράδες βρήκαν τη σορό σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Ήταν γυμνή, φιμωμένη, με δεμένα μάτια, χέρια και πόδια, ενώ γύρω από τον λαιμό της υπήρχε αλυσίδα με λουκέτο ποδηλάτου. Το σώμα ήταν τυλιγμένο σε μαύρο ύφασμα και μονωτική ταινία, κλεισμένο σε δύο σάκους.

Οι αρχές κάνουν λόγο για «προμελετημένη επίθεση», ενώ δεν κρύβουν την οργή τους, τονίζοντας πως αν η εξαφάνιση είχε δηλωθεί νωρίτερα –και όχι την ίδια ημέρα που βρέθηκε η σορός– η γυναίκα ίσως να είχε σωθεί.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Διαβάστε ακόμα: Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Ένας νεκρός και σοβαρές ζημιές. Τι λένε οι σεισμολόγοι

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr