Image
Πέμπτη 04 Σεπτεμβρίου 2025 10:55 Κοσμικά
 

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις για τον Μπρους Γουίλις: «Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου»


Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, η οποία μίλησε για την πιο σκληρή επιλογή που χρειάστηκε να πάρει καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Η 49χρονη Έμα Χέμινγκ Γουίλις αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει ο 70χρονος σταρ σε ξεχωριστό σπίτι, κοντά στην κύρια κατοικία τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ηρεμία και συνεχής φροντίδα.

«Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα», τόνισε. «Αλλά η άνοια απαιτεί ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον». Το νέο σπίτι, που η οικογένεια αποκαλεί «δεύτερο», προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια στον Γουίλις, ενώ παράλληλα επιτρέπει στις κόρες τους, Μπέιμπελ (13) και Έβελιν (11), να παραμένουν παιδιά, να παίζουν και να φέρνουν φίλους χωρίς περιορισμούς.

«Είναι σπαρακτικό, αλλά έφερε ηρεμία»
Η Έμα παραδέχεται ότι η οικογένεια είναι τυχερή που είχε τα μέσα να κάνει αυτή τη μετάβαση, ενώ αναγνώρισε ότι η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις. «Ήξερα ότι μοιράζοντας προσωπικές λεπτομέρειες θα υπήρχαν δύο στρατόπεδα: αυτοί με απλή γνώμη και αυτοί με πραγματική εμπειρία», εξήγησε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Η άνοια εξελίσσεται διαφορετικά σε κάθε σπίτι και πρέπει να κάνεις αυτό που είναι σωστό για τη δική σου οικογένεια. Είναι σπαρακτικό για μένα, αλλά έτσι καταφέραμε να στηρίξουμε όλη την οικογένεια και να ανοίξουμε τον κόσμο του Μπρους», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα καθημερινότητα με στιγμές ομορφιάς
Η ίδια σημειώνει ότι η αλλαγή βοήθησε ώστε να επανέλθει μια αίσθηση κανονικότητας: «Μπορώ να επιστρέψω στον ρόλο της συζύγου και τα παιδιά στον ρόλο του παιδιού. Υπάρχει ομορφιά σε αυτό και είμαι ευγνώμων. Μπορούμε απλώς να είμαστε μαζί σε αυτές τις στιγμές χάρη σε αυτή τη νέα ρύθμιση».

Με λόγια γεμάτα δύναμη, η Έμα Χέμινγκ Γουίλις υπογραμμίζει ότι «οι γνώμες είναι πολλές και θορυβώδεις, αλλά αν δεν έχεις την εμπειρία, δεν έχεις ούτε λόγο ούτε ψήφο».

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Βαρδινογιάννης - Κατερίνα Μπιρμπίλη: Παντρεύονται στις 20 Σεπτεμβρίου

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr