Image
Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025 08:15 Ελλάδα
 

Γνωστός πλαστικός χειρουργός ξυλοκόπησε γυναίκα στον δρόμο γιατί οδηγούσε αργά


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται γνωστός πλαστικός χειρουργός της Αθήνας, ο οποίος επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα σε 43χρονη οδηγό, το πρωί της Τρίτης (14/10), στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως. Το περιστατικό προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, καθώς σημειώθηκε μπροστά σε περαστικούς και οδηγούς που παρακολούθησαν έντρομοι τη σκηνή.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός ενοχλήθηκε επειδή εκείνη κινούνταν με χαμηλότερη ταχύτητα στη λεωφόρο. Άρχισε να κορνάρει επίμονα, να ανάβει και να σβήνει τα φώτα του οχήματός του, βρίζοντας και φωνάζοντας.

Η 43χρονη, προκειμένου να αποφύγει την ένταση, έκανε δεξιά για να περάσει εκείνος. Τότε όμως, ο άνδρας σταμάτησε δίπλα της, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, άνοιξε με δύναμη την πόρτα και –όπως περιγράφει η ίδια– άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι και το πρόσωπο, χτυπώντας το κεφάλι της πάνω στο τιμόνι.

Ο δράστης φέρεται να τη χτύπησε επανειλημμένα, προκαλώντας της τραύματα και ξεριζώνοντάς της τούφα από τα μαλλιά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας φώναζε εκτός ελέγχου, ενώ όταν κάποιοι περαστικοί του είπαν να σταματήσει, εκείνος απάντησε ψυχρά:

«Και λίγα της έκανα».

Η σύλληψη και η δικογραφία
Μετά το περιστατικό, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο πλαστικός χειρουργός συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και μαρτυρίες από διερχόμενους οδηγούς που κατέγραψαν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αντιδράσεις για την επίθεση
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς χρήστες να ζητούν αυστηρή τιμωρία για τον γιατρό. Παράλληλα, αναμένονται διευκρινίσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σχετικά με το αν θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, ενώ ο 43χρονος γιατρός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Ρόδος: Εγκεφαλικά νεκρή η 3χρονη που βρέθηκε στον πάτο πισίνας ξενοδοχείου – Δύο συλλήψεις

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr