Image
Σάββατο 10 Μαΐου 2025 20:00 Κοσμικά
 

Η πρώτη ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου μετά το εξιτήριο: «Θα πάρω στην αγκαλιά μου τα αγγελούδια μου»


Μετά από 19 ημέρες νοσηλείας, ο Άρης Μουγκοπέτρος επέστρεψε σπίτι του. Ο μουσικός μετά το ατύχημα που είχε με την κροτίδα, εξαιτίας της οποία έχασε δύο δάχτυλα.

Πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο και πλέον σκέφτεται ήδη την επιστροφή του στο αγαπημένο του κλαρίνο. Θα πρέπει πρώτα βέβαια να κάνει αποκατάσταση η οποία θα διαρκέσει μερικούς μήνες, με τον ίδιο να φιλοδοξεί πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει κάποια στιγμή το φθινόπωρο ή τον χειμώνα.

Με την έξοδό του από το ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν, ο Άρης Μουγκοπέτρος ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ άφησε και υπονοούμενα κατά του ανθρώπου που του είχε δώσει την κροτίδα, με τον οποίο πλέον είναι σε νομική αντιπαράθεση.

Η ανάρτηση Μουγκοπέτρου
«Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου αγαπημένοι. Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, επιτέλους επιστρέφω στο σπίτι μου να πάρω αγκαλίτσα τα αγγελούδια μου. Μια αγκαλίτσα που θεωρούσα δεδομένη, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να έχω αυτήν την αγκαλιά τρία άτομα. Γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά δεν θα ζούσα αυτή την στιγμή: Χρήστος και Σωτήρης Γκούνας και Βασιλική Μπούτα, αυτοί είναι οι σωτήρες μου και αυτοί τρέξαν και δεν με άφησαν εκτεθειμένο, όπως έκαναν άλλοι… Τρέξαν ώστε να πάρω εγώ τις πρώτες βοήθειες για να μη χάσω τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ πολύ αδέλφια μου.

Θέλω να πω ένα τεράστιο στην οικογένειά μου, αλλά και στην οικογένεια της γυναίκας μου, που μαζί ήμασταν μια γροθιά από την αρχή μέχρι το τέλος και θα συνεχίσουμε να είμαστε, ώστε να περάσουμε τα πάντα μαζί», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Μουγκοπέτρος.

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr