Έκκληση για συμβατό δότη μυελού των οστών για την 11χρονη Κατερίνα
Η μητέρα της 11χρονης Κατερίνας κάνει έκκληση μέσω του MEGA για να βρεθεί συμβατός δότης του μυελού των οστών για την κόρη της.
Όπως είπε η μητέρα της 11χρονης, είναι συγκινητική η αγκαλιά και η στήριξη του κόσμου αλλά και των αρμόδιων φορέων, οι οποίοι τους δίνουν το θάρρος και τη δύναμη να συνεχίσουν.
«Μετά από καιρό η Κατερίνα έχει φτάσει να ξεπεράσει σε μεγάλο ποσοστό τη λοίμωξη στον πνεύμονα από μύκητα. Αυτό μας δίνει το περιθώριο άμεσα να προχωρήσει σε μεταμόσχευση. Έχει σπάνια νόσο και σπάνιο γονιδίωμα», είπε η μητέρα της 11χρονης.
«Υπάρχει παγκόσμια τράπεζα, έχουμε ελέγξει, δεν υπάρχει κάποιος απόλυτα συμβατός δότης με την Κατερίνα. Κάποιοι βρέθηκαν κοντά συμβατοί, αλλά δυστυχώς αρνήθηκαν».
«Το να μπεις στη βάση είναι δωρεάν, όμως υπάρχει χρόνος καθυστέρησης. Δεν υπάρχει άμεση ταυτοποίηση».
Η μητέρα της Κατερίνας απευθύνει έκκληση στα νοσοκομεία να κάνουν άμεση ταυτοποίηση δοτών, προτού μπουν στην παγκόσμια βάση.
πηγή: MEGA TV
madata.gr