Εγνατία Οδός: Επτά τραυματίες από σύγκρουση βαν με φορτηγό
Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε με τις αισθήσεις της και διακομίστηκε μαζί με έξι ακόμα συνεπιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για ιατρική αξιολόγηση και φροντίδα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιουνίου στο 27ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών-Προμαχώνα, όταν βαν στο οποίο επέβαιναν 7 Σέρβοι συγκρούστηκε με φορτηγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LionNews.gr, μία γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.
Στο σημείο επιχείρησαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ παρών ήταν και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σερρών, συντονίζοντας τις προσπάθειες.
Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε με τις αισθήσεις της και διακομίστηκε μαζί με έξι ακόμα συνεπιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για ιατρική αξιολόγηση και φροντίδα. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν άμεσα, αποτρέποντας τα χειρότερα, ενώ η κατάσταση των τραυματιών δεν έχει ακόμη επισήμως ανακοινωθεί.
Πηγή: tromaktiko.gr