Image
Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 2025 15:50 Ελλάδα
 

Φρίκη στη Βοιωτία: Έσερνε σκύλο δεμένο με αγροτικό – «Δεν ήθελα να μου λερώσει την καρότσα»


Απίστευτη κακοποίηση ζώου στην Αγία Άννα Βοιωτίας – Ο δράστης συνελήφθη μετά την καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε το αποτρόπαιο περιστατικό σε βίντεο.

Μια απίστευτη πράξη βίας και αγριότητας σε βάρος ζώου σημειώθηκε στη Βοιωτία, προκαλώντας αποτροπιασμό και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας άνδρας στην περιοχή Αγία Άννα έδεσε με σκοινί έναν σκύλο στο πίσω μέρος του αγροτικού του αυτοκινήτου και τον έσερνε για αρκετή ώρα στον δρόμο.

Το φρικιαστικό περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας μάρτυρας που ακολουθούσε το όχημα για περίπου 15 λεπτά, κάνοντας επανειλημμένα νοήματα στον οδηγό να σταματήσει. Παρά τις εκκλήσεις, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του αδιαφορώντας για το ζώο που υπέφερε.

 
Το σοκαριστικό επιχείρημα του δράστη
Όταν ο μάρτυρας κατάφερε τελικά να τον σταματήσει και να τον ρωτήσει γιατί προχώρησε σε αυτή την πράξη, ο άνδρας απάντησε ψυχρά:

«Δεν ήθελα να μου λερώσει την καρότσα».
Δυστυχώς, το άτυχο ζώο δεν κατάφερε να επιζήσει, παρά τις προσπάθειες του μάρτυρα να το βοηθήσει.

 
Σύλληψη μετά από καταγγελία
Ο αυτόπτης μάρτυρας παρέδωσε το βίντεο και κατέθεσε αναλυτικά τα όσα είδε στις αρχές. Μετά την κατάθεσή του, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και την αυστηρή εφαρμογή των νόμων για την κακοποίηση ζώων.

 
Θύελλα αντιδράσεων στα social media
Το βίντεο της φρικαλεότητας κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με εκατοντάδες χρήστες να εκφράζουν την οργή και τη θλίψη τους.
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών κακοποίησης ζώων που προκαλούν ανησυχία για το φαινόμενο της βίας απέναντι στα ανυπεράσπιστα ζώα στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά ξεσπά για τον θάνατο του Echo: «Ντροπή τους – Η αστυνομία έπρεπε να πάρει θέση»

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr