Image
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 11:24 Ζώδια
 

ΖΩΔΙΑ 14/1 ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 4/2 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία μέχρι 4 Φεβρουαρίου φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές. Εκ φύσεως το ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί αντισυμβατικά και απρόβλεπτα. Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου θα υπάρξουν δυσκολίες κατανόησης και επικοινωνίας ιδιαίτερα σε θέματα συνδέσεων λόγω της ταυτόχρονης ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Καλό θα είναι να δίνουμε χώρο σε ότι κινητοποιείται ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να σκεφτούμε και να υπολογίσουμε τόσο εμείς όσο και οι άλλοι όλα τα δεδομένα πριν την όποια δράση. Νέα ανοίγματα, ταξίδια και προγραμματισμοί μακροχρόνιων σχεδίων καλό θα είναι να αποφευχθούν. Αντιθέτως, νέες ιδέες θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε και να επανασυνδεθούμε πιο σωστά στην οδό της επιλογής μας. Και αν βλέπουμε συνέχεια εμπόδια μπροστά μας, καλό θα είναι να εξετάσουμε ακόμη και μια εναλλακτική οδό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή, τώρα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου, να επανεξετάσετε ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και τον ρόλο σας μέσα σε ομάδες. Μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος να αναθεωρήσετε και να προσαρμοστείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας, ακόμη και μέσω αλλαγών, έχοντας στήριξη και βοήθεια από ανθρώπους που πραγματικά στηρίζουν τα όνειρά σας.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα που είναι σκοπός ζωής. Θα υπάρξει η δυνατότητα μέσα από νέες ιδέες που θα έρθουν και σκέψεις που θα κάνετε, να αναπροσαρμόσετε την στρατηγική σας, να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη επιτυχία στον στόχο της επιλογής σας, ακόμη και αν ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερη περίοδος μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου μιας και είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η δυναμική του θα εστιαστεί κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα όρια και το πλαίσιο που βάζετε εσείς ή οι άλλοι γύρω σας στην δυνατότητα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να επεκτείνετε κάτι που αγαπάτε και έχετε στην καρδιά σας. Οι εμπνεύσεις και οι νέες ιδέες θα λειτουργήσουν βοηθητικά και θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε ότι έχει περιθώρια ανάπτυξης.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου κινητοποιεί μέχρι 4 Φεβρουαρίου βαθύτερες επιθυμίες σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη να νιώσετε δυνατή/ός και να αναγεννήσετε προσωπικά σας κομμάτια θα οδηγούν τα βήματά σας. Ότι έχει πραγματική αξία για εσάς έρχεται στην επιφάνεια για να πάρει τον χώρο που του ανήκει στη ζωή σας ακόμη και αν θα το καταφέρετε μέσα από πολύ συγκεκριμένες δράσεις, στρατηγικές και απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερη και με προκλήσεις θα είναι η περίοδος του Ερμή ανάδρομου στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου σχετικά με προσωπικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας τους πέφτουν στο τραπέζι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και για τις δύο πλευρές, στην καλύτερη περίπτωση. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πως δεν είστε υποχρεωμένη/ος να στηρίξετε τίποτα άλλο εκτός των δημιουργημάτων σας. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνετε λόγω της δικής σας θέλησης ή/και αγάπης.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου, θα εστιάσει την ενέργεια και δυναμική του κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Είτε αφορά τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας είτε το ίδιο το περιβάλλον που κινείστε, μέσα από απαραίτητες αλλαγές, θα πρέπει να φροντίσετε να σας δίνει περισσότερο ευελιξία κινήσεων, να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και να έχετε περισσότερη ελευθερία του λόγου σας. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν διλλήματα αλλά θα πρέπει να ακουστούν τα μηνύματα, οι ιδέες και οι επιθυμίες σας. Προσέξτε την υγεία σας λίγο περισσότερο.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκή θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με την έννοια πως μέσα από καταστάσεις θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τον χώρο που σας ανήκει. Η ευελιξία και η στρατηγική θα είναι απαραίτητες στα βήματά σας ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα τρέχοντα ζητήματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά. Μέσα από καταλληλότερες συνθήκες θα μπορέσετε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός και θα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα εστιάσει την δυναμική του σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα, την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Μέσα από απαραίτητες αλλαγές, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές θα βοηθηθείτε να απομακρυνθείτε από πεποιθήσεις οι οποίες πραγματικά δεν σας βοηθούν στο σήμερα και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα με περισσότερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων και έκφρασης.

Για τους Τοξότες, μέχρι 4 Φεβρουαρίου ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα επηρεάσει κυρίως θέματα επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον σας και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, αν υπάρχουν κοντά σας. Η προσέγγιση μιας περισσότερο αντικειμενικής στάσης και θέσης απέναντι στα γεγονότα θα είναι περισσότερο προσβάσιμη και αν καταφέρετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας, είναι σίγουρο πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου θα εκπλαγείτε και εσείς η ίδια/ο ίδιος με τα αποτελέσματα. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως η ελευθερία είναι επιλογή και όχι συνθήκη και αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ενέργεια και δυναμική του θα εστιαστεί κυρίως σε ότι πολύτιμο και αξιόλογο υπάρχει αντικειμενικά στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά και εκ νέου όπου σήμερα νιώθετε λιγότερο ασφαλής, είτε αφορά υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα. Ελευθερωθείτε από περιττές σκέψεις ώστε να είναι περισσότερο στοχευμένες οι κινήσεις σας και να έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιήσει σκέψεις και επιθυμίες που σχετίζονται άμεσα με το πώς θα προβάλετε τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας, βοηθώντας την εικόνα σας. Θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που μπορούν να αυξηθούν/επεκταθούν αποκτώντας μεγαλύτερη διάσταση και σημαντικότητα αρκεί αν είστε ανοιχτή/ός στα νέα δεδομένα και σε τυχόν αλλαγές απαραίτητες για αυτή την διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, στιγμή αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο σωστά και πιο αποφασιστικά προς τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η συγκεκριμένη θέση του φτερωτού αγγελιοφόρου θα σας δώσει την συγκεκριμένη περίοδο τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία και τις πληροφορίες, μέσω εμπνεύσεων και μέσω της διαίσθησής σας, τα οποία θα είναι χρήσιμα για την πορεία και εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή προς διεκπεραίωση.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης