Image
Πέμπτη 08 Μαΐου 2025 12:45 Πολιτική
 

Κωνσταντοπούλου για Κανέλλη: Ζει σε βίλα και δεν πατάει στην Βουλή


Συνεχίζεται η διαμάχη της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία άρχισε χθες από τα έδρανα της Βουλής.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε χθες η Λιάνα Κανέλλη στο Action24 και σχολίασε: «Όταν ανέβηκα χθες στο βήμα της Βουλής για να καταγγείλω όλα αυτά τα πολύ σοβαρά, η κυρία Κανέλλη έχει δηλώσει σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να το δίνουν όλοι πόσο φίλη της είναι η κυρία Μπακογιάννη και πώς θα έπρεπε να έχουμε πέντε έξι Ντόρες στην πολιτική ζωή, η κυρία Κανέλλη η οποία ζει σε μια βίλα απ’ ό,τι ξέρω και στη Βουλή από ό,τι ξέρω δεν πατάει, η κυρία Κανέλλη η οποία ξεκίνησε την καριέρα της επί χούντας, ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet. Εγώ θυμάμαι ως φοιτήτρια την Κανέλλη να διαφημίζει την Telestet. Σήμερα πλασάρεται και δεν της λέτε και τίποτα σαν κομμουνίστρια, επαναστάτρια».

«Κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται γνήσια και κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους αγωνιστές», πρόσθεσε η Ζωή Κωνταντοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω δηλώσει ότι για τις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες αυτού του προσώπου που έφτασε να μου επιτίθεται και να με λέει εμένα Χρυσαυγίτισσα στρέφομαι στη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα κάνει. Αν θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και θα δούμε πώς θα τοποθετηθεί. Ξέρω, όμως, παρά πολύ καλά ότι το σύστημα στηρίζονται ακριβώς σε κάποιους τέτοιους που ενδύονται τον μανδύα του δήθεν επαναστάτη. Δεν πατάνε στην Βουλή, κάνουν ντόλτσε βίτα, κάνουν άλλα πράγματα και την κρίσιμη ώρα, δηλαδή την ώρα χθες που έπρεπε όλη η αντιπολίτευση να ξεσηκωθεί για τα Τέμπη, αυτή η κυρία ξεσηκώθηκε εναντίον μου πάλι».

 Χθες η Λιάνα Κανέλλη είχε ερωτηθεί για την κόντρα της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βουλή, με αφορμή ότι η δεύτερη ξεπερνούσε κατά πολύ τον χρόνο ομιλίας της.

«Δεν πιστεύω ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα η κατάχρηση του χρόνου ή των ιδιοτήτων. Στη Βουλή είναι ελεύθερος κανείς να λέει ό,τι θέλει, μπορεί να είναι και μονοθεματικός αλλά δεν μπορεί να το λέει για όσο θέλει. Δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Και συνέχισε: «Τώρα να παρουσιάζεται αυτό ως αντισυστημική πολιτική από την κορωνίδα του συστήματος που είναι η ίδια, είναι ο πυρήνας του συστήματος. Με την πολιτική της και την στάση της ξεπλένει μονίμως και το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλη την αντιπολίτευση. Παρουσιάζει ως αντιπολίτευση κάτι που δεν είναι αντιπολίτευση».

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr