Image
Πέμπτη 06 Απριλίου 2023 13:50 Ζώδια
 

Ζώδια 06/04 Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η πηγή του νοήματος της συγκεκριμένης Πανσελήνου στον άξονα Κριού/Ζυγού δεν είναι η σωστή ή μη απόφαση που μπορεί να παρθεί, αλλά η πηγή είναι στη δέσμευση που κάνουμε για μια ενέργεια, μια δράση, ένα μονοπάτι. Κανένα μονοπάτι δεν αποκαλύπτει το τέλος του στην αρχή και στον συγκεκριμένο άξονα το μονοπάτι σχετίζεται με τις σχέσεις και τους δεσμούς που κάνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μας θυμίζει πως μόνο όταν γνωρίζουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες μας μπορούμε να συντονιστούμε με τις αληθινές επιθυμίες και ανάγκες των άλλων και να ανταποκριθούμε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Μόνο μέσω της πλήρους γνώσης των επιθυμιών, των αναγκών και της δυνατότητας να τις διεκδικήσουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν υγιή δεσμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας. Η βοήθεια αυτή τη στιγμή να κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε είναι πολύ δυνατή ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός οι δράσεις σας να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που σχετίζεστε και συνεργάζεστε.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως ότι αφορά τη καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και υγεία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να σεβαστείτε τις αντοχές και τις δυνάμεις σας. Μην υπερβάλετε ειδικά σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο χωρίς αυτό να σας κρατήσει μακρυά από οποιαδήποτε δραστηριότητα και κινητοποίηση.

Για τους Διδύμους, σκέψεις και νέες ιδέες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος για την προσωπική σας εξέλιξη. Νέα εγχειρήματα και δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν να προστεθούν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και να σας φέρουν χαρά μέσα από ευχάριστες ασχολίες. Δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την έννοια της «ισορροπίας» όπου εσείς κρίνετε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη να το κάνετε. Η εργασία και η ιδιωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και θα πρέπει με ηρεμία να σκεφτείτε όλες τις πιθανές επιλογές που προσφέρονται πάντα σκεπτόμενη/ος όλα τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, στα ταξίδια του μυαλού δεν υπάρχουν σύνορα, σας θυμίζει η σημερινή Πανσέληνος και σας καλεί να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Θέστε με αντικειμενικότητα ένα πλάνο για το τί θέλετε να φέρετε άμεσα στη ζωή σας και οργανωθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Παρθένους, τα συναισθήματα σήμερα είναι ιδιαίτερα διογκωμένα λόγω της Πανσελήνου αλλά είναι αλήθεια πως έρχονται στην επιφάνεια και βαθύτερες επιθυμίες για να βρεθούν τρόποι εκπλήρωσης. Η υπερβολή ενδέχεται να είναι παρούσα αλλά είναι σίγουρο πως μπορείτε να μην επιτρέψετε στις ψυχικές σας φορτίσεις να λάβουν δράση, χάνοντας την αντικειμενικότητά σας και απομακρύνοντάς σας από τους στόχους σας.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Ήλιος απέναντι επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και καλώντας σας να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι παρούσες αλλά είναι σίγουρο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης με τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζει τον κόπο να έχετε δίπλα σας.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να είστε προσανατολισμένη/ος σε μία κατεύθυνση, την οποία με σθένος και ρωμαλεότητα υπερασπίζεστε. Η ψυχική και σωματική σας υγεία επηρεάζει τις διαθέσεις σας γιαυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε υγιής και πάντα σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα όνειρα σας.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς, να δημιουργήσετε όμορφες καταστάσεις γύρω σας και να πειραματιστείτε. Όλα είναι καλοδεχούμενα και μέσα στο πρόγραμμα αρκεί να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να βοηθήσετε να αναπτερωθεί το ηθικό τους.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φουσκώνει τα συναισθήματα και να δημιουργεί μία υπερβολή στις δράσεις σας αλλά είναι αλήθεια πως ενδέχεται να νιώθετε περίεργα όσο αφορά την εργασία ή το σπίτι σας. Αν νιώθετε πως χάνετε τον πλήρη έλεγχο μίας κατάστασης, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα από ότι κάνετε συνήθως. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε πως μέσα από τη διαλλακτικότητα κάποιες φορές έρχονται καλύτερα αποτελέσματα.

Για τους Υδροχόους, για κάποιον λόγο η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να κινητοποιήσει βαθύτερες επιθυμίες και να μεγαλώσει την ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να γίνει στο σήμερα και το άμεσο μέλλον και χρησιμοποιήστε την επικοινωνία και τις γνωριμίες στο περιβάλλον που κινείστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, μία αίσθηση αβεβαιότητας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα λόγω της Πανσελήνου και είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ωστόσο, σας δίνεται μια ευκαιρία να δείτε πιο αναλυτικά τί και σε ποίο επίπεδο και τομέα θέλετε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής ώστε να δώσετε τη δυναμική σας προς τη συγκεκριμένη οδό.


astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης