Image
Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 11:16 Ζώδια
 

Ζώδια 20/04 Ηλιακή έκλειψη στον Κριό – Άγχος και συγκρούσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι και Ηλιακή Έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού με έντονη την παρουσία του Πλούτωνα και του Δία. Η σχέση της με τον Πλούτωνα μας δίνει ενέργεια και κίνητρο αλλά μπορεί να μας οδηγήσει σε άγχος και συγκρουσιακές καταστάσεις. Η ενέργεια της θα είναι έντονη γιαυτό μας ζητείται να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή σε παραγωγικά εγχειρήματα και να προσπαθήσουμε να μείνουμε μακρυά από κυριαρχικές και καταναγκαστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι σίγουρο πως θα φέρουν δυσκολίες. Η σχέση θύτη-θύματος είναι ενεργή καθώς και η χειραγώγηση, εκρήξεις ζήλειας, κυριαρχίας και χειρισμού. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να ευνοηθούμε από τη συγκεκριμένη ουράνια δυναμική είναι να είμαστε συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε και να θυσιάσουμε την ανάγκη μας για πλήρη έλεγχο προς χάριν μιας αναγεννησιακής και απελευθερωτικής κατάστασης που υπόσχεται αυτή η συγκεκριμένη Έκλειψη. Η επιρροή της Έκλειψης δεν επηρεάζει μόνο εμάς σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το ευρύτερο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε αυτές τις ημέρες να προκληθούν κάποια φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν μεγάλα τμήματα παγκοσμίου πληθυσμού. Επίσης, η συγκεκριμένη Έκλειψη σχετίζεται με την Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος Οκτωβρίου ’23. Καταστάσεις που κινητοποιούνται με τον οποιοδήποτε τρόπο, θετικά ή αρνητικά, μπορεί να έχουν μία συνέχεια στο χρόνο μέχρι εκείνη τη περίοδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανανέωση σε όλα τα επίπεδα φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να βγείτε μπροστά και να αναγνωριστούν οι αξίες και τα ταλέντα σας είναι πολύ έντονη αυτή τη στιγμή αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και διαλλακτική στάση. Λόγω της Ηλιακής Έκλειψης και της συμμετοχής του Πλούτωνα μην πιέσετε καταστάσεις και κυρίως μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε σε άτομα του περιβάλλοντός σας γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένετε.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επανεξετάσετε στάσεις και συμπεριφορές ώστε να βγείτε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά προς τα έξω διεκδικώντας τους στόχους σας. Ωστόσο, η ταυτόχρονη Ηλιακή Έκλειψη και η παρουσία του Πλούτωνα σας θυμίζουν πως τα πράγματα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κυλήσουν ομαλά. Σας ζητείται να κάνετε τα πάντα για να παραμείνετε ευέλικτη/ος μπροστά σε ένα εμπόδιο και να μην επιμείνετε πεισματικά, όπως κάνετε συνήθως. Η ενήλικη υποχώρηση είναι το κλειδί στα χέρια σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Κριό δρα σε εσάς κυρίως σε κοινωνικά θέματα και συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξίας που έχετε θα είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό τη στιγμή που θα πρέπει να αναγνωρίσετε την ευκαιρία εν ριπή οφθαλμού. Ωστόσο, λόγω της ταυτόχρονης Ηλιακής Έκλειψης και της συμμετοχής του Πλούτωνα οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικά επιτεύξιμοι διαφορετικά μπορεί να μην καταφέρετε να πέσετε στα μαλακά.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Κριού για εσάς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Νέοι δημιουργικοί τρόποι δράσης έρχονται για να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο τα πάντα πρέπει να γίνουν με το γάντι. Οι ψυχικές σας φορτίσεις λόγω της Ηλιακής Έκλειψης και κυρίως της παρουσίας του Πλούτωνα εύκολα αυτή τη στιγμή μπορούν να πάρουν τα ηνία με αποτέλεσμα να αυξήσουν τα προβλήματα παρά να βοηθήσουν στην επίλυσή τους.

Για τους Λέοντες, ανοίγει τους ορίζοντες σας η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ένα ταξίδι μπορεί να μην είναι η στιγμή να γίνει, ωστόσο θέματα φιλοσοφικά και οτιδήποτε μπορεί να επεκταθεί θα προχωρήσει ευνοϊκά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Η ταυτόχρονη Ηλιακή Έκλειψη και ο Πλούτωνας απέναντί σας ενδέχεται να κινητοποιήσουν προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το πείσμα και η επιμονή αυτή τη στιγμή δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά αντιθέτως ενδέχεται να κινητοποιήσουν συγκρούσεις γιαυτό κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπική δουλειά και σκέψεις φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς. Μαζί με αυτές φέρνει και βαθύτερες επιθυμίες καθώς και το απαραίτητο σθένος για να τις διεκδικήσετε ωστόσο η Ηλιακή Έκλειψη και η συμμετοχή του Πλούτωνα σας θυμίζουν πως ότι κάνετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο και να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα. Μόνο σταθερά βήματα κάνετε αυτή τη περίοδο, ειδικά σε θέματα που αφορούν τη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη απέναντι σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τις συνεργασίες σας και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις”. Με τη βοήθεια της Ηλιακής Έκλειψης και της συμμετοχή του Πλούτωνα ανασυγκρότηση θα λάβει χώρα είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας εσωτερικών αναγκών. Παρόλο τις δυσκολίες εσείς θα πρέπει να μείνετε σε δημιουργικά μονοπάτια και με το χέρι στη καρδιά.

Για τους Σκορπιούς, σε δίλλημα θα σας βάλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σχετικά με το αν θα προχωρήσετε μόνη/ος ή σε συνεργασία για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας αυτή τη περίοδο. Αναλαμβάνετε ευθύνες και κάνετε το καλύτερο που περνά από το χέρι σας ωστόσο η Ηλιακή Έκλειψη καθώς και η συμμετοχή του Πλούτωνα (κυβερνήτη του ζωδίου σας) μπορεί να φέρουν προκλήσεις στο δρόμο μας. Αυτό που εσείς θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι πως η αλλαγή είναι μέρος της προσωπικής σας ανόδου και εξέλιξης. Επίσης, μείνετε μακρυά από χειριστικές συμπεριφορές. Πολύ εύκολα αυτές τις ημέρες μπορεί να κινητοποιηθούν είτε από τους άλλους είτε από εσάς.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τους γύρω σας μέσα από τις δράσεις σας. Ιδιαίτερα παραγωγική στιγμή με αυξημένη την αισιοδοξία σας παρόλο τις απογοητεύσεις και τις προκλήσεις που μπορεί να φέρουν η Ηλιακή Έκλειψη και η παρουσία του Πλούτωνα. Κινηθείτε με ευελιξία και αποφύγετε οτιδήποτε βλέπετε ή νιώθετε πως θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας φέρνει σε επαφή με θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Η ανάγκη να ταρακουνήσετε τα νερά θα σας δοθεί και εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με ακεραιότητα διαφορετικά μπορεί εύκολα να πέσετε σε παγίδες και αντί για μαλλί να βγείτε εσείς κουρεμένη/ος. Δώστε χώρο σε ότι αντικειμενικά έχει περιθώριο εξέλιξης και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας στοχεύει η Νέα Σελήνη στον Κριό και θα σας δείξει νέους τρόπους να γίνει ακόμη καλύτερη εκεί που το κοινό όφελος είναι παρών. Ακολουθήστε τη ροή και να είστε διαλλακτική/ός. Λόγω της Ηλιακής Έκλειψης και της παρουσίας του Πλούτωνα πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί ο σκοπός, ο στόχος και να απογοητευτείτε. Επίσης, δώστε σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να μην φτάνετε τις αντοχές σας στα άκρα αυτές τις ημέρες γιατί κίνδυνοι παραμονεύουν.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή σημασία έχει η προσωπική σας ικανοποίηση χωρίς όμως να επιβαρύνετε άλλους. Η ταυτόχρονη Ηλιακή Έκλειψη και η συμμετοχή του Πλούτωνα μπορεί να φέρουν άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε κατάλληλα και να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης