Image
Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 11:39 Ζώδια
 

Ζώδια 21/04 Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι 15/5 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι μέσα Μαΐου είναι η κύρια πλανητική δυναμική των ημερών και μας επηρεάζει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί πραγματικά, αντικειμενικά, να προχωρήσει και εμπλουτίστε με θέληση και κίνητρο τις σκέψεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στις επαφές κάθε είδους για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Δεν υπογράφουμε και δεν κλείνουμε οριστικές συμφωνίες. Είμαστε ανοιχτοί σε αναθεωρήσεις και απαραίτητες αλλαγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Μαΐου ωθώντας σας να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με κέντρο την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Ακόμη και αν δεν είναι όλα ξεκάθαρα γύρω σας, προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο σταθερά και γειωμένα στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Είναι σίγουρο πως μετά το πέρας των 3 εβδομάδων όλα θα σας είναι πιο ξεκάθαρα.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο σας μέχρι μέσα Μαΐου σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε ζητήματα που αφορούν την εικόνα σας. Μέσα από σκέψεις και γεγονότα που σχετίζονται με τη προβολή σας να προσπαθήσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο σίγουρη/ος και περισσότερο ικανοποιημένη/ος. Μετά το πέρας των 3 εβδομάδων, μετά τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά μέσω των δράσεών σας. Αυτή η περίοδος είναι περισσότερο στιγμή για αναθεώρηση, αλλαγών και καλής οργάνωσης.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας σας να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας με βάση τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μέχρι μέσα Μαΐου οι τομείς των αξιών, των κτήσεων και των οικονομικών θα βρίσκονται στο προσκήνιο ώστε να μπορέσετε να οικοδομήσετε ένα περισσότερο σταθερό μέλλον με τα νέα δεδομένα που θα φέρει μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες, κατά την ανάδρομή του πορεία.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Μαΐου θα σας βοηθήσει να κάνετε αναθεωρήσεις σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσάς ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευελιξία προς έναν καθολικά επιτεύξιμο στόχο μετά το πέρας των 3 εβδομάδων που θα είναι ανάδρομος. Θα σας βοηθήσει να μπορέσετε μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές να αισθανθείτε πιο δυνατή/ός και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας προς το γενικότερο όφελος, το δικό σας και της ομάδας που ανήκετε.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείξε ξανά κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς ώστε να μπορέσετε στη πορεία, μετά το πέρας των 3 εβδομάδων, να τα υλοποιήσετε. Το πείσμα και η επιθυμία να κερδίσετε το στόχο είναι παρούσες και πολύ βοηθητικές, κυρίως μέχρι μέσα Μαΐου, που θα χρειαστεί να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε ωστόσο τα αποτελέσματα θα φανούν μετά το πέρας αυτής της περιόδου που θα ορθοδρομήσει ξανά.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής μπήκε σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα όραμα το οποίο θα είναι καθολικά επιτεύξιμο. Η ανάδρομή του πορεία τις επόμενες 3 εβδομάδες θα φέρει γεγονότα και νέα δεδομένα τα οποία θα προβούν πολύ χρήσιμα τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να οικοδομήσετε μια πιο σταθερή και ασφαλέστερη κατάσταση στο τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη περίοδο της ζωής σας.

Για τους Ζυγούς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος και ειδικά στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει αρκετές αλλαγές για εσάς. Στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθείτε σε πιο αντικειμενικά πράγματα και προσδοκίες ακόμη κα μέσα από προκλήσεις. Με την εμπειρία που θα αποκτηθεί μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες, με ηρεμία και κυρίως απλότητα στις κινήσεις σας, να μπορέσετε στη συνέχεια να κάνετε δράσεις που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο υγιής ψυχικά και πιο ήσυχη/ος με ότι συμβαίνει γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, η υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια είναι το κύριο μοτίβο του Ερμή αυτή τη περίοδο κατά την ανάδρομή του πορεία απέναντί σας φέρνοντας αρκετές πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να καταφέρετε να κάνετε δράσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες με στόχο να νιώσετε πιο ήσυχα και σταθερά με τις επιλογές σας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν μετά τα μέσα Μαΐου που θα ορθοδρομήσει ξανά.

Για τους Τοξότες, σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Μαΐου, σας βάζει στη διαδικασία να θέλετε να υλοποιήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν θα είναι τόσο απλό και εύκολο. Οργανωθείτε και χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε για τα τελικά αποτελέσματα περίπου 3 εβδομάδες που θα αρχίσει ξανά την ορθόδρομή του κίνηση.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι μέσα Μαΐου σας βοηθά με θέληση, δύναμη και πείσμα να κατευθυνθείτε στην οδό την οποία θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση αλλά μέσα από εμπόδια και δυσκολίες. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα δικά σας εγχειρήματα και τις δικές σας δράσεις, αυτή η θέση του φτερωτού αγγελιοφόρου, σας δίνει την εύνοια να κάνετε πράγματα για εσάς και να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές σας αλλά θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 εβδομάδων να κάνετε πρώτα κάποιες απαραίτητες αναθεωρήσεις και αλλαγές.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Μαΐου, κρατώντας στη προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Απλά, αυτό το συγκεκριμένο διάστημα των 3 εβδομάδων, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε νέους τρόπους για να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή ώστε μετά τα μέσα Μαΐου να προβείτε σε αποτελεσματικές δράσεις.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις και δεδομένα φέρνει ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Μαΐου και παρόλα τα εξωτερικά γεγονότα και ερεθίσματα μπορείτε να κάνετε απαραίτητες αναθεωρήσεις. Μετά το πέρας των 3 εβδομάδων μπορείτε να προβείτε σε αυτές τις αλλαγές που θα σκεφτείτε και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και πράγματα τα οποία αυτή τη στιγμή είναι κάπως μετέωρα.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης