Σοκαριστικό επεισόδιο σε παραλία στον Άλιμο – Σύρος μετανάστης δάγκωσε Ισραηλινό τουρίστα και του έκοψε το αυτί
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/7) σε παραλία στον Άλιμο, όταν ένας μετανάστης από τη Συρία ενεπλάκη σε άγριο καβγά με Ισραηλινό τουρίστα και στην κυριολεξία… τον δάγκωσε στο αυτί, κόβοντάς του μέρος του λοβού!
Τι συνέβη σύμφωνα με τις αρχές
Το επεισόδιο έγινε μπροστά σε δεκάδες λουόμενους.
Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα για άγνωστο λόγο – πιθανότατα για θέση ή ηχορύπανση στην παραλία.
Ξαφνικά, ο Σύρος επιτέθηκε στον Ισραηλινό, τον δάγκωσε με μανία και του αποκόλλησε μέρος του αυτιού.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Τι έγινε με τον δράστη
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη επιτόπου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.
Πρόκειται για 38χρονο Σύρο, ο οποίος δήλωσε ότι προκλήθηκε και πως «βρισκόταν σε άμυνα».
Η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Μαρτυρίες: «Ούρλιαζε και κρατούσε το αυτί του»
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για σκηνές πανικού:
«Ακούσαμε φωνές, βλέπαμε αίματα και τον άνθρωπο να κρατάει το κεφάλι του. Ήταν σοκαριστικό. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι έγινε στην παραλία…»
Το περιστατικό κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, με αρκετούς να εκφράζουν προβληματισμό για την ασφάλεια στις τουριστικές περιοχές.
Ο Ισραηλινός τουρίστας φέρεται να επρόκειτο να αναχωρήσει από τη χώρα σε δύο μέρες.
Αν και πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, το επεισόδιο στον Άλιμο υπενθυμίζει πως ακόμη και σε συνθήκες χαλάρωσης, η βία μπορεί να ξεσπάσει απρόβλεπτα.
Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, αλλά το σοκ παραμένει έντονο – και για τον τραυματία και για τους παρόντες.
madata.gr