Image
Σάββατο 23 Αυγούστου 2025 16:30 Ελλάδα
 

Παξοί: Νεκρό σε πισίνα βίλας 4χρονο κορίτσι – Δίωξη σε γονείς και παππού


Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στους Παξούς, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών εντοπίστηκε νεκρό σε πισίνα βίλας, λίγα μέτρα από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Η στιγμή της εξαφάνισης
Σύμφωνα με συγγενείς, η μικρή έπαιζε στο χωλ του σπιτιού όταν, μέσα σε λίγα λεπτά, χάθηκαν τα ίχνη της. Όπως αναφέρθηκε, η μητέρα, ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Μόλις αντιλήφθηκαν την εξαφάνιση, ειδοποίησαν την αστυνομία και μαζί με γείτονες άρχισαν να αναζητούν το παιδί. Δυστυχώς, λίγο αργότερα, η 4χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε πισίνα παρακείμενης βίλας από τον μάγειρα που έφτασε στο σημείο για να εργαστεί.

Οι προσπάθειες ανάνηψης
Γιατρός από το Κέντρο Υγείας Παξών έσπευσε άμεσα και έκανε προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Οι διώξεις
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στη μητέρα, τον πατέρα και τον παππού του παιδιού. Οι τρεις συγγενείς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμα: Αθήνα: Η νεροποντή του Αυγούστου «έγραψε» ρεκόρ βροχής

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr