Η 40χρονη γυναίκα από το Κορωπί, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, ξύπνησε και τα πρώτα της λόγια ράγισαν καρδιές:
«Πού είναι τα παιδιά μου; Θέλω τα παιδιά μου. Πρέπει να γίνω καλά για να πάω στο αεροδρόμιο να πάρω τον άντρα μου. Έρχεται την Πέμπτη».
Τα λόγια της, αποτυπώνουν τη σύγχυση και την αγωνία που βιώνει η γυναίκα μετά τη φρίκη που πέρασε.
Δεν μπορεί ακόμη να ανοίξει τα μάτια της — Χρειάζεται μακρά αποθεραπεία
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, η 40χρονη δεν έχει ακόμη καταφέρει να ανοίξει τα μάτια της και χρειάζεται σοβαρή αποθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη. Η κατάστασή της, αν και σταθερή, παραμένει εύθραυστη.
Παράλληλα, παρακολουθείται στενά από ιατρούς και αναμένεται να ακολουθήσει ένα μακρύ στάδιο αποκατάστασης, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής.
Ο 50χρονος προφυλακίστηκε – Οι αντιφατικοί ισχυρισμοί του
Ο 50χρονος σύντροφός της, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό, φέρεται να επέμεινε και στην απολογία του ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση.
Ισχυρίστηκε πως επέστρεψε από ταξίδι στο εξωτερικό και βρήκε τη γυναίκα του αιμόφυρτη στο πάτωμα.
Ωστόσο, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν τις εξηγήσεις του αναξιόπιστες, αποφασίζοντας την προφυλάκισή του.
Ο 4χρονος γιος είδε τον ξυλοδαρμό και “έδειξε” τον πατέρα του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 4χρονος γιος του ζευγαριού ήταν μάρτυρας του περιστατικού και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:
«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά».
Η μαρτυρία του μικρού θεωρείται κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Κορωπί, όταν ο 50χρονος ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας:
«Ελάτε, έγινε ληστεία. Εγώ δεν έχω καμία σχέση».
Οι αρχές, ωστόσο, διαπίστωσαν από τα πρώτα κιόλας στοιχεία ότι η εκδοχή του δεν ευσταθούσε, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.
Διαβάστε ακόμα: Μοσχάτο: Επίθεση σε 13χρονο από ομάδα 15 ανηλίκων – «Μου φώναζαν ότι θα με σκοτώσουν»