Νέο τζακ ποτ στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία – Δείτε τα αποτελέσματα της αποψινής κλήρωσης (2981
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025, η κλήρωση Τζόκερ (αρ. 2981) του ΟΠΑΠ, η οποία μοίραζε 1.200.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.
Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής:
17, 42, 11, 40, 36
Τζόκερ: 12
Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΟΠΑΠ, σημειώθηκε νέο τζακ ποτ τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία κερδών, γεγονός που σημαίνει ότι το ποσό της επόμενης κλήρωσης αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.
Πώς μπορείτε να παίξετε Τζόκερ online
Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν εύκολα στη διαδικασία ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας opaponline.gr
από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία σε πρακτορείο.
Τι ισχύει για τα κέρδη και τις κατηγορίες
Με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στο παιχνίδι Τζόκερ:
Στην πρώτη κατηγορία (5+1), το ελάχιστο ποσό τζακ ποτ ξεκινά πλέον από 1.000.000 ευρώ, αντί για 600.000 ευρώ που ίσχυε παλαιότερα.
Στη δεύτερη κατηγορία (5 σωστές προβλέψεις), το έπαθλο είναι σταθερό στις 100.000 ευρώ (μικτά) ανά νικητή, με ανώτατο όριο καταβολής τα 2 εκατ. ευρώ συνολικά.
Αν οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας είναι περισσότεροι από 20, τότε το συνολικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ μοιράζεται ισόποσα μεταξύ τους. Για παράδειγμα, σε περίπτωση 25 νικητών, κάθε ένας θα λάβει 80.000 ευρώ μικτά.
Η επόμενη κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025, με το ποσό στην πρώτη κατηγορία να αναμένεται αυξημένο μετά το νέο τζακ ποτ.
Καλή τύχη σε όλους!
Διαβάστε ακόμα: Γκάζι: Πινγκ πονγκ ευθυνών για τον θάνατο 16χρονης έξω από κλαμπ