Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 22:34 Πολιτισμός
 

4o Athens Tango WeekΑυτό το καλοκαίρι στηρίζουμε το tango, βρίσκουμε τον τρόπο!

Η Αθηναϊκή Τango Σκηνή ενώνεται σε ένα δυναμικό, αλληλέγγυο φεστιβάλ δίνοντας γνώση και διαφορετικότητα.

Tο Athens Tango Week είναι ένα κλασσικό, ετήσιο φεστιβάλ που έχει βασικό του στόχο να ξεδιπλώσει στο ελληνικό κοινό πολλές πτυχές της ποιότητας του αργεντίνικου tango και να εμβαθύνει στην ουσία του.
Φέτος το φεστιβάλ θα είναι φρέσκο και διαφορετικό!
Το 4ο Athens Tango Week θα διαρκέσει όχι μία εβδομάδα, αλλά έναν ολόκληρο μήνα με μια ομάδα από τους καλύτερους χορευτές & δασκάλους της Αθηναϊκής Σκηνής!
Προχωρημένες, εξειδικευμένες τεχνικές γυναικών και αντρών, τεχνική για ζευγάρια, pilates για χορευτές tango, tango για αρχάριους, μπαρατέρ tango και το νέο tango μάθημα Connection προσφέρονται όλον τον Ιούλιο και το Tango ανανεώνεται!
Επιπλέον σεμινάρια για Tango Dj, εκθέσεις tango ρούχων, παπουτσιών και ebru αξεσουάρ, παρουσίαση βιβλίου και έκθεση ζωγραφικής.
Για πρώτη φορά φέτος φιλοξενούνται αγαπημένοι χορευτές από αναγνωρισμένες σχολές της Αθήνας και πραγματοποιούνται σεμινάρια Τεχνικής όλον τον Ιούλιο, στηρίζοντας και γιορτάζοντας το Tango!
Oι οικοδεσπότες του φεστιβάλ Carlos Dall’Asta και Μαρία Καραγεώργου εγκαινιάζουν ένα νέο μάθημα που γεννήθηκε τις μέρες της καραντίνας, το Connection. Βασιζόμενο στην τεχνική του tango δίνει έμφαση στον άξονα, τη γείωση και στη σύνδεση πρώτα με τον εαυτό μας και κατ’επέκταση με τους άλλους.

Στηρίζουμε το tango, βρίσκουμε τον τρόπο, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Πολιτισμού με υπευθυνότητα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων του κάθε σεμιναρίου είναι περιορισμένος και η δήλωση συμμετοχής απαραίτητη.

Δείτε ποια σεμινάρια σας ενδιαφέρουν και σας καλούμε όλοι οι δάσκαλοι του Τango ενωμένοι να περάσετε μαζί μας έναν φρέσκο Ιούλιο γεμάτο χορό και γνώση!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Danzarin και θα κλείσει με μία βραδιά έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες!
VIVA EL TANGO!

Δείτε όλο το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες εδώ: https://www.danzarin.net/athens-tango-week

Δήλωση συμμετοχής στο Εργαστήρι Χορού Danzarin


Πηγή: Ψυχαγωγία.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης