Γιώργος Μαζωνάκης: Επιστρέφει στο σπίτι του – Στα δικαστήρια με την αδερφή του τον Σεπτέμβριο
Τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά την ακούσια νοσηλεία του που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εξασφάλισαν συγγενείς του. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε αρχικά σε δημόσια ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια σε ιδιωτική δομή.
Δικαστική κόντρα με την αδερφή του
Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Γιώργος Μερκουλίδης, μιλώντας σε ΑΝΤ1 και Star, τον Σεπτέμβριο ο Μαζωνάκης επρόκειτο να καταθέσει μήνυση κατά της αδερφής του για υπεξαίρεση, με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή τα τελευταία 2,5 χρόνια.
«Έμπλεξε γιατί έχει μια δικαστική διένεξη με την αδερφή του. Θα καταθέταμε μηνύσεις για σοβαρά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα», δήλωσε, τονίζοντας ότι η χρονική συγκυρία –ανήμερα Δεκαπενταύγουστο και με Σαββατοκύριακο να ακολουθεί– επέκτεινε τον εγκλεισμό του σε τουλάχιστον τρεις ημέρες.
«Δεν χρήζει ακούσιας νοσηλείας»
Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής είναι «ακμαίος, δυνατός, υγιής αλλά πικραμένος και απογοητευμένος», ενώ πρόσθεσε:
«Το άτομο που χρήζει ακούσιας νοσηλείας πρέπει να είναι εν δυνάμει επικίνδυνο για τον εαυτό του ή για τρίτους. Ο Γιώργος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά σε καμία περίπτωση».
Τόνισε επίσης ότι οι συγγενείς που υπέβαλαν το αίτημα δεν είχαν φυσική επαφή μαζί του τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Επιστροφή στο Fever
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κανονικά, με εμφανίσεις στο Fever στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε ακόμα: Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα: Εισαγγελική έρευνα για εμπρησμούς
madata.gr