Image
Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 11:34 Ζώδια
 

Ζώδια 28/04 Σε επαφή με τις επιθυμίες σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας την αίσθηση πως βρίσκεστε σε σκηνή θεάτρου. Τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν σε διάφορους ρόλους προσπαθώντας να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα. Ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με την περίοδο Εκλείψεων που διανύουμε φέρνει μια αίσθηση αβεβαιότητας ωστόσο είναι σημαντικό να μείνετε σταθερά σε μια πορεία η οποία σας γεμίζει χαρά και κρατά την αισιοδοξία σας ψηλά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη κινείται από χτες σε πολύ προσωπικό έδαφος του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας με θέρμη και πάθος. Μείνετε συντονισμένη/ος με ότι σας γεμίζει χαρά και δύναμη.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναπολήσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Αυτή η διαδικασία είναι μια πηγή έμπνευσης αν την χρησιμοποιήσετε σωστά αιχμαλωτίζοντας στιγμές οι οποίες στο σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο ώριμα και ενήλικα, γεννώντας νέες ρεαλιστικές προοπτικές.

Για τους Διδύμους, η ένταση που έχει η έξαψη της στιγμής ή η χαρά που παίρνετε από μια επιβράβευση είναι κάτι που θέλετε πολύ να συμβεί (ξανά) γρήγορα στην ζωή σας. Είναι αλήθεια πως η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου είναι λεπτή και εύθραυστη κάθε φορά που μπαίνετε στη διαδικασία να την δημιουργήσετε. Ωστόσο, σκεφτείτε πως η επιλογή του αντικειμένου είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα που σας απασχολούν σε ένα πολύ προσωπικό σας τομέα. Κάτι που αφορά την ιδιωτική σας ζωή έχει κινητοποιηθεί και αισθάνεστε την υποχρέωση να το φέρετε εις πέρας.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα ενεργή από χτες και μπορείτε να πετύχετε πράγματα που θέλετε, αν αποφασίσετε να το κάνετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πείτε το ίδιο πράγμα και σήμερα μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο.

Για τους Παρθένους, μια ώθηση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα είναι έντονη από χτες και αρκετά δημιουργική αν της δώσετε την πρέπουσα σημασία. Η αναζήτηση καινούργιων πόρων ή η αλλαγή στάσης απέναντι στο οικονομικό σας προφίλ είναι σημαντική σήμερα.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή μέρα σας γεμίζει με το απαραίτητο θάρρος ώστε να έρθετε αντιμέτωπη/ος με μια αδικία ή με μια κακή στάση που αντιληφθήκατε στη δουλειά σας και μπορεί να σχετίζονται και άλλοι. Η ισορροπία που ζητάτε και η εξίσου δίκαιη στάση από άλλους, χρειάζεται να ξεκινήσει πρώτα από εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ο συνδυασμός δουλειάς και διασκέδασης φαντάζει αδύνατος ακόμη και αν έχετε πάει στις Μπαχάμες για επαγγελματικό ταξίδι. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με την ανάγκη σας να κάνετε ένα διάλλειμα και να αφεθείτε στη χαρά της ζωής. Αποφύγετε την υπερβολική συσσώρευση υποχρεώσεων σήμερα.

Για τους Τοξότες, κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας μπορείτε να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε ή να κάνετε κάτι το οποίο θα σας χαροποιήσει. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια έξοδο με φίλους ή να σχεδιάσετε μια εξόρμηση σε ένα μέρος με ενδιαφέρον για εσάς αντικείμενο όπως μια έκθεση ή ένα θέατρο. Μην μπλεχτείτε σε υποχρεώσεις οι οποίες θα σας κρατήσουν μακριά από κάτι που επιθυμείτε.

Για τους Αιγόκερους, η δυναμική σας είναι έντονη σήμερα και μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει κίνηση και δράση από μέρους σας. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή ακόμη και αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα με κάποιον τρόπο.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί κάτι να πάρει μεγαλύτερη διάσταση από το μέγεθος που έχει στη πραγματικότητα. Η δυναμική μεταξύ εσάς και άλλων ανθρώπων δίπλα σας μπορεί να γίνει έντονη ακόμη και αν η συζήτηση ξεκινήσει από κάτι πολύ μικρό. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια περισσότερο ουδέτερη στάση.

Για τους Ιχθύες, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά αλλά σήμερα εκτός της διαφοράς μπορείτε να γλυτώσετε από πολλές αρνητικές καταστάσεις. Η παρατήρηση όσων συμβαίνουν γύρω και μέσα σας αυτή τη στιγμή είναι σημαντική για να δείτε πιο θα είναι το επόμενο βήμα που χρειάζεται να κάνετε.

astroguide.gr
Κάντε Like το daypress.gr
Myrtios Restaurant στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης