Image
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 18:00 Αυτοδιοίκηση
 

Βασίλης Κεγκέρογλου: Μήνυμα νίκης από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αρκαλοχωρίου (pics,vid)

Δυναμικό παλμό είχε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Αρκαλοχώρι από τον υποψήφιο δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προόδου», Βασίλη Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

Με τον κόσμο να έχει κατακλύσει τους δρόμους περιμετρικά του εκλογικού κέντρου του
συνδυασμού, εστάλη δυναμικό μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με τον κ. Κεγκέρογλου να προχωρά παράλληλα στην παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, απηύθυνε για μια ακόμη φορά κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν την «Δύναμη Προόδου» μια παράταξη, η οποία, όπως υπογράμμισε, κατέρχεται στις εκλογές με στόχο το καλό του Δήμου.
Ξεκινώντας την ομιλία , ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου, αποτελεί μια συγκέντρωση με πολλαπλά μηνύματα:

«Το πρώτο μήνυμα είναι ότι δεν αξίζει στον τόπο η κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι δημότες και οι κάτοικοι, με τα αβάσταχτα και συσσωρευμένα προβλήματα, με την ανασφάλεια και την έλλειψη προοπτικής και ελπίδας.
Το δεύτερο μήνυμα είναι η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση.
Και το τρίτο μήνυμα και πιο ισχυρό είναι η απόφαση που εκφράζεται με την δυναμική παρουσία σας για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας, να τερματιστεί η περίοδος της αδράνειας και της οπισθοδρόμησης και να κλείσει επιτέλους ο κύκλος της ήσσονος προσπάθειας, των χαμηλών προσδοκιών και των χαμένων ευκαιριών. Να κλείσει ο κύκλος της επιζήμιας διαχείρισης των πόρων, που αντί να πολλαπλασιάζει, μειώνει τις δυνατότητες του τόπου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στα αίτια που έχουν οδηγήσει το Δήμο σε μια δύσκολη πραγματικότητα. Μια κατάσταση, η οποία όπως σημείωσε, οδήγησε τον ίδιο στην απόφαση να κλείσει τον κύκλο στην κεντρική πολιτική σκηνή και να αφιερωθεί στον τόπο που αγαπά.

«Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία, πλούσια γνώση και απόλυτη εικόνα για τη διακυβέρνηση, την δημόσια διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση και έχοντας αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς ίχνος αλαζονείας, πήρα την πρωτοβουλία να ηγηθώ της μεγάλης προσπάθειας που θα κάνουμε όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση του τόπου. Ως άνθρωπος που έχω ζήσει μαζί σας την καθημερινότητα και τις δυσκολίες, κατανοώ απόλυτα, την αγωνία και την αβεβαιότητα σας για το αύριο και την απογοήτευση από τις παραλείψεις, τις αδράνειες και τις χαμένες ευκαιρίες», είπε ο κ. Κεγκέρογλου. «Να είστε σίγουροι, ότι συναισθάνομαι το μεγάλο βάρος της ευθύνης για τον τόπο μας, για το παρόν και τις επόμενες γενιές. Απόφαση μου είναι να υπηρετήσω τον Δήμο χωρίς να υπολογίζω πολιτικό κόστος αλλά μόνο τους ανθρώπους και το συμφέρον του τόπου μας. Το όραμα μας είναι το 2030 να έχουμε δημιουργήσει μια Σύγχρονη Συμπολιτεία, που θα αφορά και τους 72 οικισμούς του δήμου μας» συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για το όραμα του, μιλώντας για έναν τόπο Βιώσιμης Ανάπτυξης και ποιότητας ζωής. «Ο τόπος μας που σήμερα δοκιμάζεται, θα το τονίσουμε άλλη μια φορά, έχει τεράστιες δυνατότητες και Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να προχωρήσουμε μπροστά, φέρνοντας ξανά την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο της δημιουργίας.
Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα βασικά και επείγοντα προβλήματα έχοντας τις ιδέες, τις προτάσεις και τη δυνατότητα για λύσεις
Μπορούμε να δρομολογήσουμε την αναγέννηση και την πρόοδο του δήμου μας, για να γίνει πρότυπο για όλη την Ελλάδα και -γιατί όχι – για όλη την Ευρώπη.
Βούλησή μου είναι να αξιοποιήσουμε κάθε καλό και χρήσιμο που έχει γίνει στις προηγούμενες δημοτικές περιόδους αλλά και όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις του τόπου, στο μεγάλο εγχείρημα για την πρόοδο του, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο και ένα ελπιδοφόρο μέλλον», τόνισε, καλώντας όλους τους δημότες να ενώσουν δυνάμεις με τον ίδιο και την Παράταξη του, τη «Δύναμη Προόδου», προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα, να προχωρήσουν με πρωτοβουλίες και σχέδιο και να δουλέψουν σκληρά όλοι μαζί, για να δημιουργήσουν τον τόπο που αξίζει στους ανθρώπους του» είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αδυναμία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να συντονίσει και να καθοδηγήσει την αντιμετώπιση των προβλημάτων με την όλη εκδήλωση να κλείνει με την παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Δείτε το βίντεο:
www.youtube.com/watch

poo.gr
Κάντε Like το daypress.gr